junglewand

5 plekken voor een groene junglewand

Groene junglewand 5 plekken

5 plekken voor een groene junglewand. De groene junglewand is trending, hip en niet meer weg te denken uit ons leven. Want kijken naar groen worden we heel gelukkig van en is stressverlagend. Daarom zouden beeldschermwerkers hier heel gelukkig van worden. Werken in een jungle.

Wat is er niet mooier dan tevreden mensen op de werkvloer, of thuiswerkers. Hieronder beschrijven wij 5 plekken voor een groene junglewand te creëren.

De Junglewand is wel van kunststof. Dit heeft als voordeel dat het duurzaam is en dus lang meegaat. Een ander voordeel is dat je ze zelf makkelijk op kunt hangen aan een spijker. Makkelijker kan het eigenlijk niet. En wil je het nog vrolijker maken op de junglemat. Dan is het toevoegen kunstbloemen een mooi geheel. Daarnaast kan je ze eenvoudig weer weghalen (demonteren) en elders ophangen.

1. Bij de receptie een groene junglewand

De Kunsthaag Junglewand zal heel fraai staan bij de entree van uw bedrijf. Bijvoorbeeld bij de receptie. Dit zal ontzettend gezellig staan. In de kapsalon, yogastudio of sportschool loop je ook steeds vaker tegen een kunstwand aan. En zeg nou zelf, dat is toch kleurrijk?

5-plekken-voor-een-groene-junglewand
Junglewand kapsalon

2. In de showroom

Heb je er wel eens aan gedacht om de showroom op te frissen? Bijvoorbeeld in de winkel, in de showroom tussen de keukens, huishoudapparatuur of tussen de auto’s. Het is absoluut een eyecatcher. Bovendien zal je zeer zeker positieve reacties ontvangen.

3. Horeca, Groene Junglewand

Steeds meer in opkomst, de groene junglewand in de horeca. Men blijft langer zitten omdat het zo gezellig is om een extra drankje te nuttigen in junglestyle. Ideaal in de horeca aan de wand, in de serre of op het (verwarmd) terras. Er is overal wel een plekje te vinden waar de kunsthaag opgehangen kan worden.

Junglemat-Decoratie

4. Voorwerpen verdoezelen

Het verdoezelen van bijvoorbeeld de airco, de afvalcontainer, de regenpijp bedenkt het maar en het is mogelijk. Als iets niet representatief is in het bedrijf of bij je thuis dan kan je het simpelweg met een kunsthaag uit het zicht halen.

5. Badkamer met zicht op jungle

Nee je badkamer hoeft beslist niet saai te zijn. Tegenwoordig zijn er veel oplossingen om de natte cel gezelliger en sfeervoller te maken. Maak van je badkamer een urban jungle. Want je wil toch wel gezelligheid tijdens het nemen van een bad of in de douche.

groenewand-badkamer
Junglewand in toiletruimte

gerelateerd