kunsthaag-op-kantoor

5 Redenen om een Kunsthaag te kopen

De 5 redenen om een een Kunsthaag te kopen kunnen zeer voordelig uitpakken. Een kunsthaag is de ideale wanddecoratie in de ruimte. Niet alleen in interieur maar ook voor buitengebruik zeer geschikt. Bijvoorbeeld in de overkapping of veranda. En als u een tuinhek, schutting of te veel doorkijk heeft of beschadiging is het eveneens een prima oplossing om te verdoezelen.

Hieronder beschrijven we 5 redenen om een kunsthaag aan te schaffen

Kunsthaag-Venice-Laurier
Kunsthaag op het terras

1. Zorgt voor meer privacy

U zult meteen opmerken bij het monteren van de kunsthaag dat er meteen veel privacy is te zien. Op een balkon of met een tuin aan een drukke straatkant is het ideaal. Veel mensen gebruiken om deze reden de kunsthaag om bijvoorbeeld hun blaffende hond stil te houden. Inkijk is eveneens onmogelijk.

2. Geen tuinman nodig voor bevestigen

De aanschaf van een Kunsthaag is redelijk goedkoop en duurzaam. U kunt de kunsthaag prima zelf monteren en u heeft geen tuinman/hovenier nodig om dit voor u te doen. Zo worden kosten bespaard en kunt u extra genieten. Met een beetje fantasie moet dit wel gaan lukken. Iedereen heeft wel een plekje over om het gezelliger te maken.

3. Betere akoestiek, dus minder galm

Door plaatsing van een kunsthaag binnen zal dit zeker vervelende bijgeluiden wegnemen. Ten tijde van thuiswerken is dit ideaal en heeft u daarnaast nog een gezellig thuiskantoor. De matten zijn gemakkelijk weer te verplaatsen mocht dit nodig zijn.

4. Onderhoudsarm, Niet meer snoeien, Niet meer sjouwen

De Kunsthagen zijn onderhoudsarm, er hoeft niet meer gesnoeid te worden en dus ook niet meer sjouwen met zwaar tuinafval. En de water rekening zal een stuk lager uitvallen. Heerlijk toch?

5. Alternatief voor een schilderij

Plaats eens wat anders aan de wand in plaats van een schilderij. De wandmat kan mooi opgefleurd worden met kunstbloemen voor een vrolijk en fleurig resultaat. Met kunstplanten is het geheel nog veel voller te maken. Omdat het zeer trendy aan het worden is om meer groen te gebruiken in het interieur is dit een perfecte oplossing. De Kunsthaag is echt een fraaie accessoire in de ruimte voor meer sfeer.

Onze webshop heeft geen avondklok en is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen. Mochten er vragen zijn dan kunt u mailen naar info@kunsthaag.eu of bellen 085 – 009 09 09.

gerelateerd