Kunsthaag in uw bedrijf

Kunsthaag in uw bedrijf

Met meer Groen in uw bedrijf kunt u indruk maken in uw bedrijf. Een Groene Wand werkt rustgevend en u creëert een gezellige sfeer. In een paar minuten is met een Kunsthaag een sfeervolle en rustige omgeving te maken.

Als u wilt dat het bijna echt moet lijken dan is een Kunsthaag de perfecte oplossing omdat u bespaard op kostprijs, onderhoud, energie en water, er hoeft immers geen tuinman aan te pas te komen en een onderhoudscontract is eveneens niet nodig.

DE oplossing in uw bedrijf voor een groene en duurzame wereld, de Kunsthaag is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Akoestisch, Geluiddempend

De Kunsthaag werkt geluiddempend, dus voor de akoestiek is dit alleen al ideaal. Bovendien verplaatsbaar, mocht u het later elders willen ophangen dan is dit heel makkelijk te realiseren.

Een groene wand is een echte blikvanger in uw bedrijf en u zult echt indruk maken op uw omgeving. Bezoekers en personeel zullen zeker positief reageren.

Een stukje groen zal zeer mooi staan bij de receptie, vergaderzaal, wachtruimte, bedrijfskantine of op het buitenterras. Eenvoudig zelf bevestigen met bundelbandjes. 

Samengevat

  • Kostenbesparend
  • Echt mooie decoratie in uw bedrijf
  • Groen werkt ontspannend
  • Eenvoudig zelf geplaatst
  • Eyecatcher
  • Geluiddempend
  • Ideaal op een beurs in uw stand
Kijkt u ook eens naar de prachtige Jungle Kunststof Wandmat, hier zijn vele mogelijkheden mee te maken en u haalt een echte Eyecatcher in huis. Lees ook het blog onderaan de website.

De Kunsthaag is te bezichtigen in onze showroom. Online bestellen is 24 /7 mogelijk en de levertijd is (mits voorradig) 1 tot 2 werkdagen. 

Bekijk het aanbod kunsthagen in onze webshop.
Er zijn geen producten in deze categorie.