Geplaatst op

Begin vandaag met je verticale tuin

Verticale-tuin

Verticaal tuinieren is helemaal een trend aan het worden, het is toch ook hartstikke leuk om je tuin lekker op te vrolijken door er kleurige bloemen en geurige kruiden in te plaatsen? Start vandaag nog met je eigen moestuin, kruidentuin, bloementuin. Zo is het gezellig zitten in je tuin met het mooie weer in de zomer.

Verticale tuin in Horecagelegenheden en openbare gebouwen

Verticale tuinen zie je ook steeds meer in openbare gebouwen bijvoorbeeld in de wachtkamer, bibliotheek, universiteiten, receptie, bedrijfskantine. Maar ook in horecagelegenheden en in de detailhandel maakt men steeds meer gebruik om de ruimte op te vrolijken. Het is toch meteen gezellig bij binnenkomst?

Er is maar een kleine ruimte voor nodig om deze tas op te hangen, dus ook al woon je klein je kan je eigen moestuintje overal maken. In ons assortiment is momenteel verkrijgbaar de verticale tuin in 2 zakken, 4 zakken, 6 zakken, 7 zakken, 2 zakken horizontaal, 2 zakken dubbel, deze kan je over de reling of balustrade hangen van je balkon of tuinhek of een verticale tuin met 12 zakken.

Eenvoudige montage

De Verticale tuin van KunsthaagEU is een plantentas en bestaat uit hoogwaardig vilt. Ze zijn zeer eenvoudig op te hangen door middel van de voorgemonteerde metalen ringen aan het tuinhek, balkon, schutting of terras. De zakken vul je met een beetje aarde en vervolgens de zaden, bloemen of planten die jij leuk vindt er in plaatsen. En nu wachten tot het groeit. Wel af en toe wat voeding erbij gebruiken en in de gaten houden of er geen spint of luis in zit. Zie ook de veelgestelde vragen.

Waarom een Verticale tuin?

  • Eenvoudig te monteren
  • Weinig ruimte voor nodig
  • Geschikt voor balkon, terras, veranda, patio, dakterras
  • Je eigen (keuken) kruiden kweken
  • Meer planten, bloemen reinigt de lucht
  • Het maakt je tuin gezelliger
  • Is geluiddempend

Thuis bestellen

Nee je hoeft niet naar de winkel te rennen maar gewoon vanaf de luie bank in onze webshop bestellen en binnen 2 werkdagen wordt het bij je afgeleverd. Makkelijk toch? 

Kijk voor ons aanbod op onze website www.kunsthaag.eu