kunsthaag-pakket-ibiza

Bespaar op kunsthaag inkoop door pakket wandmatten aan te schaffen

Kunsthaag.eu heeft nu een leuke voordelige aanbieding voor jou. Als je namelijk een pakket van 4 wandmatten aanschaft dan bespaar je erg veel geld. Als je op zoek bent naar de Ibiza of Purpleforest wandmat dan kan je deze aanbieding niet laten schieten.

Voordeliger met een pakket van 4 wandmatten

Ja, je bent voordeliger uit met dit kunsthaag pakket. De matten zijn per stuk iets duurder dan een pakket. En het interieur is in een mum van tijd prachtig gedecoreerd.

Zo leuk als wanddecoratie een groene sfeer in de omgeving.

Wat is de Kunsthaag Purpleforest?

Purpleforest is een kleurrijke mat met mooie paarse bloemen met een afmeting van 1m2. Als je hier 4 van aanschaft dan is er een totaal afmeting van 4m2.

Je kunt ze bij elkaar hangen maar het is ook leuk om ze apart in de ruimte op te hangen. Hiermee heb je een echte blikvanger voor bijvoorbeeld in de serre, ontvangstruimte.

Purpleforest-interieur-kunstwandmat
Kunsthaag Purpleforest

Wat is de Kunsthaag ibiza?

Ibiza is natuurlijk erg populair en wie wil er nou niet iets wat gerelateerd is aan ibiza. Een fraaie wandmat voor in de yogastudio. Of ophangen bij je retreat.

De Ibiza wandmat heeft eveneens een afmeting van 1m2. En als je dus vier matten aanschaft dan is er een totaal afmeting van 4m2.

Tevens bestaat de mat uit allerlei vrolijke kleuren en ze gaan lang mee.

kunsthaag-decoratie
Kunsthaag Ibiza

Een gezellig omgeving

Door ophanging van de kleurrijke wandmatten ontstaat een sfeervolle en gezellige omgeving. Men kan lekker ontspannen tussen het groen. En het neemt stress weg.

Kunsthaag is eenvoudig monteren

Super eenvoudig hang je deze kunsthaag op aan een spijker aan de muur. Met ty raps zijn ze aan elkaar te bevestigen. Je hoeft niet te wachten op resultaat, Nee er is direct een prachtige eyecachter en positieve vibe te zien.

Schaf het kunsthaag pakket vandaag nog aan

Zie jij het wel zitten om dit voordelige kunsthaag pakket aan je muur op te hangen? Schaf het vandaag nog aan en laat je verrassen door de positieve sfeer.

gerelateerd