Geplaatst op

Corona Virus en Kunsthaag

Corona-Virus

Wat begon in China is als een olievlek zich gaan verspreiden over de hele wereld. Covid-19...Wie had dit nou gedacht? En wie had gedacht dat het allemaal zo heftig zou worden? Het is ons totaal overvallen en lezen elke dag nieuwsberichten, de omgeving nam het allemaal niet zo nauw en zeiden dat het ‘maar” een griepje is. Een milde vorm zou kunnen aanvoelen als een griepje. Maar dit is wel wat ernstiger.

Ons magazijn is nog geopend

Op het moment van schrijven is ons magazijn/afhaalbalie in Haarlem nog gewoon geopend en zal de vervoerder dagelijks langskomen om uw bestellingen op te halen en binnen 2 werkdagen bij u afleveren. Onze Europese leveranciers rijden momenteel eveneens.

Bekijk de mogelijkheden op onze website en laat je inspireren door voorbeeldfoto’s die onze klanten hebben opgestuurd. Er zitten werkelijk fraaie exemplaren tussen waarbij veel fantasie is gebruikt. Bevestigen is prima zelf te doen met een bundelband aan het tuinhek, muur of wand bevestigen.

Huis of tuin vergroenen met een Kunsthaag?

Voor iedereen sterkte gewenst de komende tijd en mocht je toch wat te doen willen hebben en je huis of tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken, overweeg dan eens meer kunstgroen aan te schaffen. De Kunsthaag is de ideale wanddecoratie en zal voor een positief gevoel zorgen waar je gelukkiger van wordt in deze tijd.

Geschikt in de overkapping, veranda zowel in het interieur als buiten. Een echte blikvanger waarmee je ook nog eens jaloerse blikken mee krijgt. Laat je dus inspireren en doe wat velen jou al zijn voorgegaan. Verfraai jou interieur met een kunsthaag op rol of tegels. Of kijk eens naar de jungle wandmat.

Bekijk onze producten op de website en lees ook de Blogs. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon 085 – 009 09 09 of mail info@kunsthaag.eu