Geplaatst op

Corona Virus

Corona-Virus

Wat begon in China is als een olievlek zich gaan verspreiden over de hele wereld. Covid-19…Wie had dit nou gedacht? En wie had gedacht dat het allemaal zo heftig zou worden?

Het is ons totaal overvallen en lezen elke dag nieuwsberichten, de omgeving nam het allemaal niet zo nauw en zeiden dat het ‘maar” een griepje is. Een milde vorm zou kunnen aanvoelen als een griepje. Maar dit is wel wat ernstiger.

Ons magazijn is nog geopend

Op het moment van schrijven is ons magazijn in Haarlem nog gewoon geopend en zal de vervoerder dagelijks langskomen om uw bestellingen op te halen en binnen 2 werkdagen bij u afleveren. Onze Europese leveranciers rijden momenteel eveneens.

Huis of tuin vergroenen met een Kunsthaag?

Voor iedereen sterkte gewenst de komende tijd en mocht je toch wat te doen willen hebben en je huis of tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken, overweeg dan eens meer kunstgroen aan te schaffen. Bekijk onze producten op de website en lees de Blogs eventueel. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon 085 – 009 09 09 of mail info@kunsthaag.eu