Geplaatst op

De Kunsthaag voor binnen en buiten

kunsthaag-decoratie-jungle-red

Met de kunsthaag kan je vele kanten op en is een ideale oplossing voor wanddecoratie binnen en buiten. Want wat binnen kan kan buiten ook toch. Maak een groenere omgeving met de kunsthaag, je zult zien dat dit meteen heel sfeervol staat. Bovendien is de kunsthaag onderhoudsarm, je hebt er geen omkijk naar.

Onderhoudsarm houdt in dat je niet meer hoeft te snoeien, niet meer hoeft te sjouwen met tuinafval, het trekt geen insecten aan. Dit zijn enkele grote voordelen dus ga maar na wat je er nu al aan hebt. We willen geen werk ervan, nou dan moet je nog even verder lezen.

Je eigen tropische habitat

Je kan je eigen groene omgeving maken zowel in het interieur als op het terras, als je een mooie overkapping of veranda hebt gemaakt dan is dit een mooie aanvulling en kan je gezellig met de hele familie genieten en ontspannen van de groene omgeving. Je kan je eigen jungle maken, zodat je meteen in tropische sferen komt. Je waant je in de tropen.

Naar elk gewenst formaat te maken

Nog een ander mooi voordeel van de Kunsthaag is dat je deze naar elk gewenst formaat kan maken, dus voor kleine ruimtes is het geschikt maar eveneens voor een groter oppervlak. Eenvoudig aan elkaar te koppelen met bundelbandjes aan de wand. En het is misschien nog mooier dan een schilderij. Te plaatsen aan de wand, in je badkamer, werkkamer, huiskamer of buiten in de overkapping, serre of bij de vakantiewoning.

In onze shop zijn vast wel exemplaren te vinden die jou aanspreekt, gewoon thuis bestellen en binnen 2 werkdagen bij je afgeleverd.