Geplaatst op

De vuurkorf, vuurschaal een mooie aanvulling in de tuin

Vuur-in-de-tuin

Met de vuurplaats of de vuurkorf haal je de ultieme gezelligheid in de tuin, wat is er niet mooier dan een knapperend vuurtje om je heen? Nu het toch waarschijnlijk een staycation wordt dan kan je maar beter de tuin sfeervol en gezellig maken, en dat is eenvoudig te doen door een vuurkorf in de tuin neer te zetten.

vuurkorf-madison

Vuurkorf in de Veranda of Overkapping

Omdat ze niet zo heel erg zwaar zijn kan je de vuurkorven vrijwel overal buiten neerzetten en dit is een fraaie aanvulling in de veranda, patio of in je overkapping, gezellig genieten met je familie rond het vuur. De vuurkorf is erg trending in 2021 en dan kan je zeker niet achterblijven. Je steekt ze eenvoudig aan met houtblokken of houtskool, met sommige vuurkorven kan je zelfs barbecueën.

Met de vuurschaal of vuurkorf hoef je je echt niet te schamen want hiermee haal je een echte eyecatcher naar het terras waar je buren jaloers op zijn. Reken er maar op dat je buren er ook meteen een willen. Trouwens de meeste vuurschalen zet je gewoon zo neer en hoef je dus niet inelkaar te zetten, handig toch?

Meenemen naar vakantieadres

Je kan natuurlijk ook gewoon op je vakantieadres de gezelligheid voortzetten, neem de vuurschaal mee naar de camping of de vakantiebungalow. De vuurschaal brengt je tuin echt tot leven en ook al wordt het een staycation, op deze manier houdt je het vakantiegevoel nog wat langer vast.

Wil je nu ook een vuurplaats maken in je tuin met de vuurschaal of tuinhaard, bekijk ons assortiment in de webshop. Gewoon vanuit je luie stoel bestellen via www.kunsthaag.eu