Geplaatst op

Desinfecteren van de Kunsthaag

Wij hebben de afgelopen tijd veel vragen gehad over het desinfecteren van de Kunsthaag. Bedrijven die de kunsthaag binnen willen hangen in het café, bar, restaurant of clubhuis en de ruimte willen reinigen. Of op de werkvloer als er straks weer meer mensen naar kantoor gaan en de Kunsthaag aan een saai spatscherm willen hangen. Op de scholen of in de showroom.

Er zijn verschillende manieren om te desinfecteren. Voorbeelden zijn stomen, met een uvc lamp, alcohol, desinfectie spray.

Stomen

Bijvoorbeeld met stoom, dit wordt vaak gebruikt. In de stoomreiniger zit alleen water, dit wordt opgewarmd en op deze manier is de Kunsthaag te reinigen. Hiermee worden 99,9% schimmels, bacterien en virussen gedood.

UVC Desinfectie

Met een UVC desinfectie lamp met of zonder ozon zijn veel onderwerpen mee te ontsmetten. U zult het niet geloven waarschijnlijk, maar met het blauwe licht is 99,9 van de bacterien te doden. Zo kunt u bijvoobeeld uw kussen of dekbed, al dan niet tijdens het reizen of in een hotel ontsmetten met een handig apparaatje. Voor mensen die gevoelig zijn voor huismijt of parasieten is dit tevens ideaal.

KunsthaagEU heeft een paar desinfectie lampen in het assortiment opgenomen om het u makkelijker te maken en de ruimte met de Kunsthaag eenvoudig te desinfecteren. Of kijk eens bij onze collega website van www.ontsmet.eu

Zo is de desinfectiebox ideaal om uw smartphone, mondmasker, horloge, bril even te ontsmetten zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Of wat dacht u van de UVC desinfectielamp 20w met Ozon, deze is ideaal in de horeca. De lamp wordt 30 tot 60 minuten aangezet in een ruimte waar niemand aanwezig mag zijn. Daarna is alles gedesinfecteerd.

Het schoonmaken als de Kunsthaag stoffig is geworden gaat eenvoudig door voorzichtig met een (vochtig) microvezelfdoekje afnemen. Als de Kunsthaag buiten hangt dan voorzichtig met de tuinslang met zachte straal afspuiten.

UVC Desinfectielamp Ozon