muurdecoratie-rome-jungle

Genieten van het buitenleven met kunstgroen

Genieten van het buitenleven met kunstgroen. Een echte trend geworden de afgelopen jaren. Tegenwoordig brengen we veel tijd door buiten de woning in de tuin. De tuin is een echt verlengstuk geworden van het interieur. Meer groen maakt je terras gezelliger en comfortabeler. Vandaag de dag zijn er prachtige oplossingen verkrijgbaar waarmee de overkapping of veranda een stuk vrolijker kan worden gemaakt.

De Kunsthaag mag hierbij niet ontbreken, want de kunsthaag is ideaal voor interieur maar eveneens voor buitengebruik, bovendien is het trending en velen hebben onze kunsthaag al ontdekt.

Maak je tuin gezellig, toevoegen van kunstgroen

Want met de Kunsthaag kan je vele kanten mee op en creatief te werk gaan. Door toevoeging van een Kunsthaag in je overkapping of aan het tuinhek in je tuin heb je in een paar minuten een hele andere sfeer. In een handomdraai zijn ze bevestigd en het staat ook nog eens ontzettend gezellig.

Ook is de kunsthaag geschikt voor binnengebruik. Maar als buitendecoratie zijn ze helemaal trending geworden en zijn ze steeds vaker buiten te zien. Maak dus de tuin een verlengstuk van je woning.

Geniet-van-het-buitenleven-toevoegen-van-kunstgroen
Geniet van het buitenleven, toevoegen van kunstgroen

Geen onderhoud met een Kunsthaag in je tuin

Het voordeel van deze kunsthaag is dat je er geen onderhoud van hebt. Gewoon ophangen en genieten is het motto. En ze blijven het hele jaar groen. Je hoeft niets te snoeien en dus niet te sjouwen met tuinafval want dat is niets. Bovendien is het een mooi alternatief voor een schilderij.

Zeer leuk wordt het door het toevoegen van kunstbloemen en of kunstplanten of andere grappige elementen die je in de haag kunt steken. Met een beetje fantasie gaat dit vast wel lukken.

Of een vrolijk Pvc wanddoek toevoegen

Wat helemaal een trend is zijn de wanddoeken van pvc, met de voorgemonteerde ophang-ogen zijn deze tuindoeken zeer eenvoudig en snel op te hangen en hiermee wordt eveneens een spectaculair effect gevormd.

In onze webshop hebben wij de jungle exemplaren met een waterval, ondergaande zon, vrolijke bloemen of met de afbeelding van een Kunsthaag. Ze zijn regenbestendig, kleurbestendig en brandvertragend. Een kant en klaar kwaliteit wanddoek van 2×2 meter van 510 grams Pvc. Veel mensen hebben ons wanddoek al ontdekt en zijn u voorgegaan.

Haal eenvoudig binnen naar buiten

  • Meer groen in de overkapping, veranda of aan het tuinhek
  • Decoreer met een Pvc Wanddoek
  • Met een kunsthaag op rol of kunsthaag wandmat
  • Het is trending en een eyecatcher
  • Het hele jaar groen
  • Niet snoeien, sjouwen met tuinafval, dus onderhoudsarm
  • Geschikt voor balkon, dakterras
  • Zelf eenvoudig bevestigen, je bespaart kosten op de tuinman
  • Creëer je eigen jungletuin
  • Fleurigheid ten top

Geniet van het buitenleven met kunstgroen door middel van fraaie accessoires. Maak een verlengde woonkamer voor jezelf en je gasten, gezellig en sfeervol. Meer groen werkt ontspannen, sfeerverhogend op je terras en kan je meer genieten van het buitenleven. Wil jij dit ook, doe dan inspiratie op in onze webshop.

gerelateerd