kunsthaag-op-kantoor

Groene wanddecoratie in het bedrijf

De perfecte groene wanddecoratie in het bedrijf wordt bereikt met de prachtige kunsthaag wandmatten, want hiermee wordt echt indruk gemaakt in het bedrijf. De kunsthaag wandmatten zullen zeker voor positieve reacties zorgen. Daarnaast is de kunsthaag een echte eyecatcher en zeer simpel zelf te monteren.

Zo heeft de Photinia Rood wandmat af en toe een rood blad en heeft de afmeting 50 x 50 cm of 1 x 1 meter. Ze zijn bovendien naar elk gewenst formaat te maken, zowel groter als kleiner. Ideaal in de showroom, bij de receptie, in de vergaderruimte, het is sfeervol en rustgevend en de kunsthaag is onderhoudsarm.

kunsthaag-op-kantoor
Het kantoor kan gezelliger

Fraaie wanddecoratie en groen

Met de wandmatten is het mogelijk om de saaie wand te verfraaien door er simpel een aantal kunsthaag wandmatten aan te hangen. Het is een duurzame en voordelige oplossing omdat de wandmatten echt heel erg lang meegaan, en ze zijn blijvend groen. Bovendien is het mogelijk om voor nog een vrolijker resultaat kunstbloemen en of kunstplanten toe te voegen.

Thuiswerkplek

Werken vanuit huis moet ook gezelliger kunnen en in je thuiskantoor is het leuk om meer in het groen te zitten. De wandmat is dan ook ideaal bij je thuis want wij vinden dat thuiswerken wel gezellig en optimaal moet zijn. Een kunsthaag is een mooi alternatief voor een schilderij. Het neemt eveneens nare bijgeluiden weg. En tijdens het videobellen zien collega’s die mooie groene wand, dat schept toch veel meer vrolijkheid?

thuiswerken
Thuiswerken kan gezelliger

Waarom de Jungle Wandmat aanschaffen?

  • Duurzame en Voordelige oplossing;
  • Snel bevestigen en resultaat
  • Behoeft geen water
  • Geen last van uitvallende bladeren;
  • Elk gewenste afmeting;
  • Ideaal voor de horeca
  • Ideaal bij receptie, ontvangstruimte, bedrijfskantine, showroom, expositie, etalage, 
  • Een echte eyecatcher
  • Sfeervol en geluiddempend

Zoek niet verder want de ideale wandmat heeft u nu gevonden. Zorg voor meer groene wanddecoratie in het bedrijf en verfraai de omgeving. Maak de saaie wand weer mooi levendig. Bovendien werkt het geluiddempend, dus geen vervelende bijgeluiden meer.

Kunsthaageu bezorgd binnen 2 werkdagen en in de webshop zijn ze te bekijken en te bestellen via www.kunsthaag.eu

gerelateerd