Geplaatst op

Harmonica Kunsthaag, Uitschuifbaar

Kunsthaag-Harmonica-Laurier

De Harmonica Kunsthaag, uitschuifbaar is bevestigd op een uitschuifbare houder. Omdat het een Harmonica Kunsthaag is staat dit zeer leuk als decoratie op het tuinhek, betonnen muur of aan de muur op het balkon. Maar is eveneens binnenshuis zeer geschikt, ideaal voor Horeca, Showroom, als decoratie op een beurs of expositie. De Harmonica haag is simpel te plaatsen met een spijker, schroef of klemmen.

Om het nog fleuriger te maken kan je er diverse kunststof takken en bloemen in steken, dat geeft weer een mooi en fleurig effect. En dit zal in het interieur eveneens heel vrolijk staan aan de muur als wandbekleding. KunsthaagEU heeft een paar Harmonica Kunsthagen in het assortiment wat leuk is voor uw beurs want de prijzen zijn voordelig te noemen.

Kan zowel Horizontaal als Verticaal opgehangen

Deze Kunsthaag kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden en is een betaalbare oplossing voor het balkon, tuin of horeca. En is zeer eenvoudig te plaatsen ty raps, binddraad of ijzerdraad.

Harmonica Kunsthaag Rosal met 70 Ledlampjes

Een mooi exemplaar in ons assortiment is de Harmonica kunsthaag Rosal met 70 Ledlampjes. Deze zijn handmatig aan en uit te zetten en zal zeer gezellig staan in de horeca of gewoon in uw tuin. De afmeting is 1×1,5 meter. Maar kan natuurlijk ook gebruikt worden binnenshuis als interieurbekleding, dit zorgt voor een betere akoestiek en u zult er versteld van staan hoe mooi een sfeervol het in uw woonkamer wordt door er simpel een Kunsthaag aan te bevestigen.

Kunsthaag Harmonica Laurier

De Harmonica Kunsthaag met Laurier bladeren heeft een afmeting van 1×2 mteter en is op een uitvouwbare houder van wilgenhout gemonteerd. De Harmonica Laurier is NON-toxic enUV bestendig, zeer geschikt om buiten te hangen maar tevens in het interieur, bijvoorbeeld in de horeca of bij u thuis in het interieur zal het zeer mooi staan als Wandbekleding.

Harmonica Kunsthaag Cipres 

De Harmonica Cipres heeft een afmeting van 1×1,5 meter en is tevens een mooie aankleding in de horeca, bij u thuis aan de wand of buiten op een saaie witte muur of een vervallen hekwerk. De haag is onderhoudsarm en hoeft geen water, niet gesnoeid en geen rommel opruimen. Ook deze haag is eenvoudig op te hangen met klemmen, spijkers of schroeven.

Momenteel niet voorradig

Net als onze concullega’s hebben ook wij helaas te maken met de (te) hoge prijzen van containervervoer. Dit n.a.v. Covid-19. Hierdoor is het momenteel niet mogelijk dit product voor een normale prijs te leveren. Wij verwachten dat over een aantal maanden weer te kunnen bestellen en laten dat aan u weten via deze website.

Bekijk onze alternatieve kunsthagen of fraaie pvc wanddoeken via www.kunsthaag.eu.