Latest Articles - All Articles

Kunsthaag in de Volière
Hierbij is de Kunsthaag in de Volière geplaatst en dat is een goed idee want de matten zijn eenvoudig te reinigen. Het ziet er niet alleen mooi uit het is dus ook nog praktisch te noemen. De haag is direct klaar om opgehangen te worden en door de volle dekking is er geen achtergrondscherm meer nodig.Fris en vrolijk in de VolièreDe Kunsthaag die hierbij gebruikt is is een Photinia Rood, deze bestaan uit matten van 50x50cm en hebben af en toe een rood blad. Dit maakt het effect fleurig en vrolijk. Deze matten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door het klikbare systeem en ophangen gaat door e..
Photinia Rood Kunsthaag geschikt in uw interieur
De laatste jaren is de Photinia Rood, Red Robin of ook wel Glansmispel genoemd heel populair geworden. De glansmispel wordt vaak als wintergroene sierheester geplant. De Photinia rood wordt eveneens Kerstbes genoemd.De Photinia Rood is een snelle bloeier en groeit in de periode Mei-Juni en kan wel een hoogte van 250cm bereiken.Vindt u al het onderhoud aan uw tuin ook zo veel werk? Sjouwen met tuinafval, water geven enzovoort. En u wilt toch de tuin renoveren en wat meer kleur aan het tuinhek of schutting geven. U wilt bovendien wel het hele jaar een groene tuin zonder dorre bladeren en weer mo..
De groene Junglewand
Een groene wand is tegenwoordig helemaal trending en vooral de jungle style, er wordt op deze manier een tropische volle muur gecreëerd.Met de Jungle Wandmat van KunsthaagEU wordt dit wel heel gemakkelijk, de kunststof wandmat heeft een afmeting van 1 x 1 meter, dus er zijn uiteindelijk maar een paar matten nodig voor het mooiste resultaat.Sfeerverhogend en betere AkoestiekSteeds meer bedrijven ontdekken onze Jungle Wandmat en men is dan ook helemaal enthousiast over het eindresultaat. Want het is echt een eyecatcher en er wordt meteen indruk gemaakt op bezoekers. Bovendien is groen sfeer..
Verticaal tuinieren, het heerljke buitenleven
Het hele jaar groen met verticaal tuinierenDe laatste jaren is er een enorme groei in het zelf kweken van groente en kruiden. Wat is er niet leuker om je eigen kruiden te zien opgroeien. En bovendien is het zeer leerzaam en dat niet alleen voor de kinderen. Met een verticale tuin is het mogelijk zelf uw groente of kruiden te kweken en wel het gehele jaar door.Zowel binnen als buiten te gebruikenUiteraard hoeft de verticale tuin niet beslist binnen geplaatst te worden maar hij kan ook buiten opgehangen worden. Dit bijvoorbeeld aan een muur of heg waar hij leuk zal staan. Met wat simpele hulpmid..

Kunsthaag


Kunsthaag in de Volière
Hierbij is de Kunsthaag in de Volière geplaatst en dat is een goed idee want de matten zijn eenvoudig te reinigen. Het ziet er niet alleen mooi uit het is dus ook nog praktisch te noemen. De haag is direct klaar om opgehangen te worden en door de volle dekking is er geen achtergrondscherm meer nodig.Fris en vrolijk in de VolièreDe Kunsthaag die hierbij gebruikt is is een Photinia Rood, deze bestaan uit matten van 50x50cm en hebben af en toe een rood blad. Dit maakt het effect fleurig en vrolijk. Deze matten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door het klikbare systeem en ophangen gaat door e..
Groene Wand met een Jungle Wandmat Kunsthaag
Jungle Wandmat KunststofHet wordt weer prachtig weer en heerlijk om in de tuin te gaan werken.Bent u uitgekeken op dat saaie hek of schutting?Is uw heg dor en bruin?Wilt u minder onderhoud?Is het antwoord op bovenstaand JA, dan heeft KunsthaagEU vast wel een oplossing, want met een Kunsthaag heeft u het hele jaar door een groene tuin en vergt geen onderhoud. Niet meer knippen, water geven en sjouwen met tuinafval.Groene muur in Jungle styleMaak bijvoorbeeld eens een Jungle wand met deze kunststof wandmat, de afmeting is 1 x 1 meter dus u heeft niet veel matten nodig om een mooie wand te maken...
Begin vandaag met je verticale tuin
Verticaal tuinieren is helemaal een trend aan het worden, het is toch ook hartstikke leuk om je tuin lekker op te vrolijken door er kleurige bloemen en geurige kruiden in te plaatsen? Start vandaag nog met je eigen moestuin, kruidentuin, bloementuin. Zo is het gezellig zitten in je tuin met het mooie weer in de zomer.Verticale tuin in Horecagelegenheden en openbare gebouwenVerticale tuinen zie je ook steeds meer in openbare gebouwen bijvoorbeeld in de wachtkamer, bibliotheek, universiteiten, receptie, bedrijfskantine. Maar ook in horecagelegenheden en in de detailhandel maakt men steeds meer g..
Kunsthaag decoratie in de Horeca
KunsthaagEU zag deze mooie groene wand in een horeca Loungetent en hier moesten we een foto van nemen.De muur is bekleed met een uitschuifbare harmonica kunsthaag en om het nog voller te laten lijken zijn er een aantal kunstplanten in gestoken. Dit maakt een prachtig effect. Dit kan natuurlijk met elke kunsthaag gemaakt worden.Daarnaast heeft deze horeca gelegenheid een prachtig interieur.Ook aan het plafond is een Uitschuifbare Harmonica Kunsthaag opgehangen.In het buitenland maakt de Horeca veel gebruik van groene wanden door middel van een Kunsthaag of Kunsthaagmatjes. OnderhoudsarmWat..
Groen in uw bedrijf met een Kunststof Wandmat Jungle
Maak indruk met een Jungle WandmatMet deze prachtige Jungle Kunststof Wandmat zult u echt indruk maken op de omgeving in uw bedrijf. Deze wandmat heeft een afmeting van 1 bij 1 meter en bestaat uit 16 klikbare matjes van 15x15cm zodat elke gewenste afmeting te maken is.Deze volle wandmat bestaat uit diverse tropische takken en is voorzien van ophanglussen zodat de mat makkelijk aan een spijker is op te hangen, bovendien een duurzame en voordelige oplossing, want u hoeft geen tuinman in te huren voor onderhoud. Deze Jungle Wandmat is nagenoeg onderhoudsarm, hooguit afstoffen met een doekje.Meer..
Meer privacy met een Kunsthaag
Veel mogelijkheden met een KunsthaagEr zijn vele uiteenlopende mogelijkheden te doen met een Kunsthaag. Het creëren van meer privacy is hiervoor ideaal.In de bijgaande foto's is er verschil te zien voordat de kunsthaag was geplaatst en het resultaat er van. Hiermee is een mooie tuinafscheiding gemaakt met de kunsthaag op rol.Het voordeel van een Kunst haag is dat u het hele jaar door een groene tuin heeft, u hoeft niet meer te snoeien, geen water meer te geven en sjouwen met tuinafval is overbodig. Het zorgt voor een groene afscheiding in de tuin.U kunt ze zelf eenvoudig bevestigen aan uw tuin..
Kunsthaag op het dak van de Lidl
Dit aannemersbedrijf heeft het heel goed aangepakt met de Kunsthaag Laurier Prunus en heeft deze op het dak van de Lidl geplaatst.Omdat hier appartementen zijn en men niet een saai uitzicht wilden hebben, is het opgelost om toch een groene sfeer te creëren zonder dat er onderhoud aan moet gebeuren.Dus...met een kunsthaag creëer je veel privacy en je hebt geen onderhoud meer. Bovendien is er gelijk resultaat en hoef je niet te wachten tot het groeit.Wilt u in uw bedrijf ook zo'n mooi resultaat met een Kunsthaag, bekijk in onze webshop de mogelijkheden klik hier..
0 comments on this article - view comments
Kweken van Kruiden
Het is heel leuk om je eigen kruiden te kweken en helemaal niet moeilijk. Er is ook niet veel ruimte nodig, het kan gemakkelijk op een klein balkon, tuin, dakterras, patio of bijvoorbeeld binnenshuis in de keuken. Bovendien ruikt het allemaal heel lekker.Voor kinderen is het uiterst leerzaam om te laten zien hoe iets groeit en wat je er mee kan doen.Kruiden kweken om door het eten te doen, medicinale kruiden of kruiden (munt) om thee van te maken.Je kan beginnen met kruidenplantjes of de kruiden zelf zaaien.Kruiden die gemakkelijk te kweken zijn:PeterselieBasilicumRozemarijnDragonSaliePepermun..
Verticale tuin en de mogelijkheden
De Verticale tuin, Woolly Pocket daar kan je kruiden, planten, bloemen in zetten en op deze manier je eigen moestuin maken.Maar wist je dat je op een creatieve manier ook andere vele dingen ermee kunt doen?Deze verticale tuin is gebruikt als organizer in de auto voor de vakantie, echt ideaal voor bijvoorbeeld je kinderen. Die kunnen er van alles in opruimen.Wil jij nou ook een verticale tuin bestellen? Klik hier..
Verticale kunstwand, volle uitvoering
Steeds vaker kregen we de vraag naar een volle groene decoratie voor aan de muur. Dit bijvoorbeeld voor in een bar of restaurant. Na enige maanden op zoek te zijn geweest hebben we iets gevonden wat aan onze kwaliteitseisen voldoen maar zeker ook niet belangrijk zeer goed geprijsd is. We hebben een koppelbare mat van 60x40 cm in de webshop toegevoegd voor rond de 25 euro. Maak nu je eigen groene wand, muur met deze kunststof wandmat. Steek er een aantal kunstbloemen en kunstplanten in en er ontstaat een volle groene muur...
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 11