Latest Articles - All Articles

Jungle Wandmat op Cabaña de Zamibo
Onze Jungle Wandmat is onlangs gebruikt op een exotisch feest in Leiden, Cabaña de Zamibo, het tropische effect is hierbij wel echt zichtbaar. Ze hebben het zeer goed getroffen want het weer werkte ook goed mee en werd het zeer tropisch.Het bedrijf JMConcepts heeft ervoor dat de Wandmat van KunsthaagEU bij dit feest terecht is gekomen en met veel creativiteit is hier echt wat moois mee gemaakt.De Kunststof mat is ter decoratie op een boot bevestigd en tevens in een barretje gehangen voor het gezellige resultaat.Eenvoudig groter en kleiner makenDeze Jungle Kunststof wandmat is bedekt met t..
Hydroponic kweken, je eigen micro kruiden, micro groente
Hydroponic, maak je eigen micro tuin Hydroponic kweken of ook wel kweken op water is momenteel de nieuwste trend op gebied van indoor tuinieren. Kweken met alleen water en voeding. Zelf eenvoudig je eigen micro kruiden of micro groente maken in deze binnentuin met ledlamp. De grotere kwekers maken hier gebruik van voor het maken van bladgroente. Dit kweken kan ook in het klein, dus gewoon bij jou thuis. Deze hydroponic kweekset is overal neer te zetten. Hiermee kan je simpel en eenvoudig je eigen micro sla, waterkers en andere bladgroenten, micro basilicum, micro tomaatjes en ander..
Doe meer met kruiden...
Want voor de gezondheid is dit veel beter dan zout door het eten te doen. Volgens het voedingscentrum hebben we maar 6 gram zout per dag nodig maar gebruikt men al snel 10 gram. Er zit al zout verwerkt in ons eten maar uit gewoonte wordt daar nog een potje zout gulzig gebruikt. Teveel zout heeft als nadeel dat je er een hoge bloeddruk van kunt krijgen, nieren en het hart moeten ook harder werken om dit te verwerken. Afgelopen tijd heeft ook veel in het nieuws gestaan dat diabetes zeer veel voorkomt en zou verminderd kunnen worden met een aangepaste leefstijl.Hoe kunnen we dan zout mindere..
Groene Wand met een Jungle Wandmat Kunsthaag
Jungle Wandmat KunststofHet wordt weer prachtig weer en heerlijk om in de tuin te gaan werken.Bent u uitgekeken op dat saaie hek of schutting?Is uw heg dor en bruin?Wilt u minder onderhoud?Is het antwoord op bovenstaand JA, dan heeft KunsthaagEU vast wel een oplossing, want met een Kunsthaag heeft u het hele jaar door een groene tuin en vergt geen onderhoud. Niet meer knippen, water geven en sjouwen met tuinafval.Groene muur in Jungle styleMaak bijvoorbeeld eens een Jungle wand met deze kunststof wandmat, de afmeting is 1 x 1 meter dus u heeft niet veel matten nodig om een mooie wand te maken...

Kunsthaag


Kunsthaag decoratie in de Horeca
KunsthaagEU zag deze mooie groene wand in een horeca Loungetent en hier moesten we een foto van nemen.De muur is bekleed met een uitschuifbare harmonica kunsthaag en om het nog voller te laten lijken zijn er een aantal kunstplanten in gestoken. Dit maakt een prachtig effect. Dit kan natuurlijk met elke kunsthaag gemaakt worden.Daarnaast heeft deze horeca gelegenheid een prachtig interieur.Ook aan het plafond is een Uitschuifbare Harmonica Kunsthaag opgehangen.In het buitenland maakt de Horeca veel gebruik van groene wanden door middel van een Kunsthaag of Kunsthaagmatjes. OnderhoudsarmWat..
Kunsthaag op het dak van de Lidl
Dit aannemersbedrijf heeft het heel goed aangepakt met de Kunsthaag Laurier Prunus en heeft deze op het dak van de Lidl geplaatst.Omdat hier appartementen zijn en men niet een saai uitzicht wilden hebben, is het opgelost om toch een groene sfeer te creëren zonder dat er onderhoud aan moet gebeuren.Dus...met een kunsthaag creëer je veel privacy en je hebt geen onderhoud meer. Bovendien is er gelijk resultaat en hoef je niet te wachten tot het groeit.Wilt u in uw bedrijf ook zo'n mooi resultaat met een Kunsthaag, bekijk in onze webshop de mogelijkheden klik hier..
0 comments on this article - view comments
Verticale tuin en de mogelijkheden
De Verticale tuin, Woolly Pocket daar kan je kruiden, planten, bloemen in zetten en op deze manier je eigen moestuin maken.Maar wist je dat je op een creatieve manier ook andere vele dingen ermee kunt doen?Deze verticale tuin is gebruikt als organizer in de auto voor de vakantie, echt ideaal voor bijvoorbeeld je kinderen. Die kunnen er van alles in opruimen.Wil jij nou ook een verticale tuin bestellen? Klik hier..
Verticale kunstwand, volle uitvoering
Steeds vaker kregen we de vraag naar een volle groene decoratie voor aan de muur. Dit bijvoorbeeld voor in een bar of restaurant. Na enige maanden op zoek te zijn geweest hebben we iets gevonden wat aan onze kwaliteitseisen voldoen maar zeker ook niet belangrijk zeer goed geprijsd is. We hebben een koppelbare mat van 60x40 cm in de webshop toegevoegd voor rond de 25 euro. Maak nu je eigen groene wand, muur met deze kunststof wandmat. Steek er een aantal kunstbloemen en kunstplanten in en er ontstaat een volle groene muur...
Mooie verticale muren in Benidorm
Afgelopen week waren we een weekendje naar Albir (Spanje) en zijn heerlijk uit eten geweest in Benidorm.In het oude gedeelte van Benidorm zagen we in de vele kroegen en restaurants zeer mooie verticale kunstplanten. Juist hier viel op dat er in de restaurants veel gebruik maken van design artikelen.Al dit moois is gemaakt met kunststof matten met daarin gestoken bloemen en plantenstelen, wat dit sfeervolle effect geeft.Met een beetje fantasie is er voor u eveneens vele mogelijkheden om dit te creëren. Laat u inspireren en bekijk de producten in onze webshop...
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5