Latest Articles - All Articles

Kunsthaag Taxus ideaal als Kerstdecoratie
Kunsthaag Taxus ideaal als Kerstdecoratie
Wist u dat.., een Kunsthaag Taxus prima geschikt is als kerstdecoratie? De fijne naaldjes lijken op echt kerstmateriaal. Op deze manier is het ideaal als decoratie van een Kerststal, Etalage, Showroom of gewoon bij u thuis. Wist u dat...Een echte Taxus kan giftig zijn, zeker voor huisdieren, lees hier verder. Deze Taxus is Vlamdovend en dus geschikt voor zowel binnen als buiten.De Kunsthaag Taxus heeft geen last van losvallende naaldjes en u hoeft dus niet schoon te maken. Bovendien is de Kunsthaag volgend jaar ook weer te gebruiken.Deze kunsthaag Taxus wordt geleverd op rol. Maar het is zeer ..
Renoveer de tuin met een Kunsthaag
Met meer groen in de tuin wordt het een stuk gezelliger en vrolijker. Het kost natuurlijk wel veel onderhoud om het allemaal in orde te houden zodat het niet gaat overgroeien. Dit betekent veel snoeien, sjouwen met tuinafval en water geven.Maar dit hoeft natuurlijk niet...Met een simpele oplossing als een Kunsthaag kan er iets heel moois van worden gemaakt, een gezellig terras, een balkon met meer privacy. En u heeft het hele jaar door een groene tuin.In de tuin op de bijgaande foto's is de Kunsthaag Laurier Prunus hiervoor gebruikt, zeg nou zelf...dit is toch prachtig!Dus ..
Kunsthaag in de winkel, showroom, etalage
Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, in de winkel een groene muur als decoratie. Dit staat meteen ontzettend leuk en geeft een warme sfeer.Dit is zeer eenvoudig te creëren met een Kunsthaag en dit hoeft bovendien niet duur te zijn. Zelf ophangen is eenvoudig te doen met ty-raps en zo bespaar je een dure tuinman of klusjesman.Het staat eveneens leuk in de etalage, showroom of op de stand bij een beurs of evenement. De Kunsthaag is brandvertragend, dit maakt het geschikt om binnen op te hangen.De toepassingen zijn eindeloos denk eens aan om de Kunsthaag op te hangen in de kapsalon, schoonheids..
Kunsthaag op de Camping
De Kunsthaag is een ideaal product op een recreatiepark, camping bij uw chalet, ( sta)caravan, bungalow.De reden hiervan is dat je geen onderhoud meer hoeft te doen als je een tijdje bent weggeweest.Niet meer snoeien, geen tuinafval. En als je wat ouder bent dan is het wel fijn dat je geen zware dingen hoeft te doen.Vrienden van ons hebben onlangs een Kunsthaag Laurier Prunus van ons geplaatst bij hun recreatiebungalowVeel buren kwamen kijken en kenden dit product niet, maar ze waren wel enthousiast, maar weten niet waar ze dit moeten kopen.Het resultaat is te zien in de bijgevoegde foto's, me..

Kunsthaag


Kunsthaag op het dak van de Lidl
Dit aannemersbedrijf heeft het heel goed aangepakt met de Kunsthaag Laurier Prunus en heeft deze op het dak van de Lidl geplaatst.Omdat hier appartementen zijn en men niet een saai uitzicht wilden hebben, is het opgelost om toch een groene sfeer te creëren zonder dat er onderhoud aan moet gebeuren.Dus...met een kunsthaag creëer je veel privacy en je hebt geen onderhoud meer. Bovendien is er gelijk resultaat en hoef je niet te wachten tot het groeit...
0 comments on this article - view comments
Verticale tuin en de mogelijkheden
De Verticale tuin, Woolly Pocket daar kan je kruiden, planten, bloemen in zetten en op deze manier je eigen moestuin maken.Maar wist je dat je op een creatieve manier ook andere vele dingen ermee kunt doen?Deze verticale tuin is gebruikt als organizer in de auto voor de vakantie, echt ideaal voor bijvoorbeeld je kinderen. Die kunnen er van alles in opruimen.Wil jij nou ook een verticale tuin bestellen? Klik hier..
Verticale kunstwand, volle uitvoering
Steeds vaker kregen we de vraag naar een volle groene decoratie voor aan de muur. Dit bijvoorbeeld voor in een bar of restaurant. Na enige maanden op zoek te zijn geweest hebben we iets gevonden wat aan onze kwaliteitseisen voldoen maar zeker ook niet belangrijk zeer goed geprijsd is. We hebben een koppelbare mat van 60x40 cm in de webshop toegevoegd voor rond de 25 euro. Maak nu je eigen groene wand, muur met deze kunststof wandmat. Steek er een aantal kunstbloemen en kunstplanten in en er ontstaat een volle groene muur...
Mooie verticale muren in Benidorm
Afgelopen week waren we een weekendje naar Albir (Spanje) en zijn heerlijk uit eten geweest in Benidorm.In het oude gedeelte van Benidorm zagen we in de vele kroegen en restaurants zeer mooie verticale kunstplanten. Juist hier viel op dat er in de restaurants veel gebruik maken van design artikelen.Al dit moois is gemaakt met kunststof matten met daarin gestoken bloemen en plantenstelen, wat dit sfeervolle effect geeft.Met een beetje fantasie is er voor u eveneens vele mogelijkheden om dit te creëren. Laat u inspireren en bekijk de producten in onze webshop...
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4