Cabana-de-Zamibo

Jungle Wandmat op Cabaña de Zamibo

Onze Jungle Wandmat is onlangs gebruikt op een exotisch feest in Leiden, Cabaña de Zamibo, het tropische effect is hierbij wel echt zichtbaar. Ze hebben het zeer goed getroffen want het weer werkte ook goed mee en werd het zeer tropisch.

Het bedrijf JMConcepts heeft ervoor dat deze Kunsthaag wandmat van KunsthaagEU bij dit feest terecht is gekomen en met veel creativiteit is hier echt wat moois mee gemaakt. Het doet ons natuurlijk ook wel wat dat wij deze mochten leveren.

De Kunststof mat is ter decoratie op een boot bevestigd en tevens in een barretje gehangen voor het gezellige resultaat. Wij worden hier erg enthousiast van en vinden het enorm leuk van het prachtige effect.

Jungle Wandmat naar elk gewenst formaat

Deze Jungle Kunststof wandmat is bedekt met tropische planten en geeft echt een volle dekking. Kleiner maken kan gemakkelijk want de tegel is opgebouwd uit 16 stukjes van 25x25cm. Naar elk gewenste afmeting te maken, dus kleiner en groter maken is geen probleem. Dit zijn echte kwaliteits- wandmatten waar je nog lang plezier van kunt hebben.

Maar met een paar wandmatten heb je al effect en ze zijn eenvoudig op te hangen. Hiermee zul je echt hoge ogen scoren en er zal nog lang over nagepraat worden.

Ideaal op Evenementen en Buiten festiviteiten

De kunsthaag tegel is dan ook erg leuk op evenementen, festivals, in de horeca, vooral op buiten evenementen ontstaat hiermee een zeer gezellig resultaat. Het is steeds meer te zien dat de stands op buitenfestiviteiten worden bekleedt met groen, wat weer voor meer sfeer zorgt en dus omzetverhogend is. Men blijft beslist langer zitten met mooie wanddecoratie.

Vind jij het ook een echte eyecatcher? Dan wordt het tijd voor je eigen tropische feest, een groene wand waar dan ook, het kan overal.

Wil jij ook wel zo’n bruisende tropische sfeer? Zoals deze Jungle Wandmat op Cabaña de Zamibo, laat je dan inspireren in onze webshop die 24/7 geopend is. Bestellen vanaf je thuiskantoor www.kunsthaag.eu

gerelateerd