Geplaatst op

Jungle Wandmat op Cabaña de Zamibo

Cabana-de-Zamibo

Onze Jungle Wandmat is onlangs gebruikt op een exotisch feest in Leiden, Cabaña de Zamibo, het tropische effect is hierbij wel echt zichtbaar. Ze hebben het zeer goed getroffen want het weer werkte ook goed mee en werd het zeer tropisch.

Het bedrijf JMConcepts heeft ervoor dat deze Kunsthaag wandmat van KunsthaagEU bij dit feest terecht is gekomen en met veel creativiteit is hier echt wat moois mee gemaakt.

De Kunststof mat is ter decoratie op een boot bevestigd en tevens in een barretje gehangen voor het gezellige resultaat.

Eenvoudig groter en kleiner maken

Deze Jungle Kunststof wandmat is bedekt met tropische planten en geeft echt een volle dekking. Kleiner maken kan gemakkelijk want de tegel is opgebouwd uit 16 stukjes van 25x25cm. Naar elk gewenste afmeting te maken, dus kleiner en groter maken is geen probleem.

Ideaal op Evenementen en Buiten festiviteiten

De kunsthaag tegel is dan ook erg leuk op evenementen, festivals, in de horeca, vooral op buiten evenementen ontstaat hiermee een zeer gezellig resultaat. Het is steeds meer te zien dat de stands op buitenfestiviteiten worden bekleedt met groen, wat weer voor meer sfeer zorgt en dus omzetverhogend is. Men blijft beslist langer zitten met mooie decoratie.

Vind jij het ook niet een echte eyecatcher? 

Bekijk en bestel de Jungle Wandmat 24 / 7 hier in onze webshop.