Kunsthaag-in-de-horeca

Kunsthaag decoratie in de horeca

KunsthaagEU zag deze fraaie kunsthaag decoratie in de horeca en wel in een Loungetent en waren hier enorm van onder de indruk. Een foto maken dat konden wij niet laten. Met een groene wand maak je een verpletterende indruk op de omgeving.

De muur is bekleedt met een uitschuifbare harmonica kunsthaag en om het nog voller te laten lijken zijn er een aantal kunstplanten in gestoken. Dit maakt een prachtig effect. Dit kan natuurlijk met elke kunsthaag gemaakt worden.

Harmonica Kunsthaag

Daarnaast heeft deze horeca gelegenheid een prachtig interieur. Aan het plafond hebben ze een uitschuifbare harmonica kunsthaag opgehangen. Dit zorgt voor een speels effect en is sfeerverhogend.

In het buitenland maakt de Horeca veel gebruik van groene wanden door middel van een Kunsthaag of Kunsthaagmatjes.  In Nederland is het steeds meer te zien in de Horeca en in openbare gelegenheden. Een echte trend waarmee je positieve reacties zult ontvangen en het is een simpele maar doeltreffende oplossing om een groene wand te maken.

Onderhoudsarme decoratie in de Horeca

Wat een simpele aankleding tot een zeer sfeervolle ruimte kan worden gecreëerd. Geen onderhoud, geen water geven dus duurzaam en voordelig. Tevens is de Kunsthaag naar elk gewenst formaat aan te passen. Meer groen in de horeca staat erg sfeervol en gezellig. Het straalt tevens rust uit, men voelt zich met groen in de omgeving rustig en zorgt voor minder stress. Kortom..Kunsthaag decoratie in de horeca daar moet je gewoon aan mee doen.

Doe mee aan deze trend en laat een verpletterende indruk achter waar men nog zeker lang over zal praten.

De Kunst haag kunt u zelf eenvoudig monteren zonder dat er een dure tuinman ingehuurd moet worden.

Wilt u dit ook in uw bedrijf of horeca gelegenheid?

Laat je inspireren in onze webshop, lees ook de verhalen van het Blog. Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen in onze webshop die 24 / 7 geopend is www.kunsthaag.eu.

gerelateerd

Kunsthaag decoratie in de horeca Comment

  1. Goedemorgen,

    Ik ben opzoek naar een kunsthaag voor bij ons op de wand van +/- 10 meter bij 6,5 meter.
    Wat zijn de kosten om deze wand te bekleden?

Comments are closed.