Red-Robin-Kunsthaag

Kunsthaag in de Volière, fraaie decoratie

Hierbij is de Kunsthaag in de Volière geplaatst en dat is een goed idee. Want de matten zijn eenvoudig te reinigen. Het ziet er niet alleen mooi uit. Het is dus ook nog praktisch te noemen. De kunsthaag is direct klaar om opgehangen te worden. En door de volle dekking is er geen achtergrondscherm meer nodig. Echt fraaie decoratie met diverse toepassingen.

Fris en vrolijk in de Volière

De Kunsthaag die hierbij gebruikt is is een Photinia Rood. Deze bestaan uit matten van 50x50cm of 1×1 meter en hebben af en toe een rood blad. Dit maakt het effect fleurig en vrolijk. Deze matten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door het klikbare systeem. Ophangen is eenvoudig te doen door middel van een bundelband, aan schroeven of een frame.

Op deze manier wordt de volière mooi aangekleed en is het niet saai meer. Bovendien zijn deze tegels op maat te maken door middel van een ijzertang of schaar.

Als u een vogelliefhebber bent en u heeft een volière dan is het plaatsen van een kunsthaag een goed idee. Er is weinig onderhoud te doen en u hoeft niets te knippen en sjouwen met tuinafval. Een groene omgeving is ontspannen. Geeft minder stress. Misschien geldt dit ook wel voor de vogels.

Dus ideaal voor vogelbenodigdheden in uw Volière, zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. Daarnaast is de kunst haag NON-Toxic en dus niet giftig voor de vogels. Daarnaast zijn ze ook nog eens vlamdovend. Door de volle dekking is er geen achtergrondscherm nodig. En is dus meteen klaar om te worden opgehangen.

Waarom Kunsthaag Photinia Rood in uw voliere?

  • Non toxic
  • Brandvertragend
  • Ideale wanddecoratie
  • Direct klaar voor gebruik
  • Eenvoudig op te hangen
  • Fraai als achtergrond
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Naar elk gewenst formaat te maken

Deze matten zijn gewoon online te bestellen en worden uit voorraad binnen 2 werkdagen geleverd.

Bestel de wandmat Photinia Rood met afmeting 1×1 meter of 50x50cm, klik op Photinia Rood Wandmat.

gerelateerd