Geplaatst op Geef een reactie

Kunsthaag in de winkel of showroom

kunsthaag-in-de-winkel

De Kunsthaag in de winkel of showroom is tegenwoordig steeds meer te zien. Als wanddecoratie staat het zeer fraai en geeft een warme sfeer. Hiermee heb je een echte eyecatcher en het zal zeker voor positieve reacties zorgen.

Met de Kunsthaag is dit zeer eenvoudig te creëren  en is een duurzame en betaalbare oplossing. Zelf ophangen is eenvoudig te doen met ty-raps en zo bespaar je een dure tuinman of klusjesman. Veel mensen hebben onze kunsthaag ontdekt en hangt nu in de etalage, in de winkel of in de showroom.

Sfeervol op de stand bij een Beurs of in de etalage

Op een evenement, in etalages of in de showroom staat de kunsthaag of wandmat ontzettend sfeervol. U zult verbaasd staan over het positieve resultaat wat hiermee bereikt wordt.

De Kunsthaag is brandvertragend zodat het geschikt maakt om in het interieur op te hangen. Vrijwel direct is er een zeer positieve sfeer gecreëerd door toevoeging van kunstgroen.

In het buitenland hebben ze de kunsthaag al veel langer in gebruik. Het is dan ook vaak in winkels, openbare gelegenheden en de horeca te zien. Door toevoeging van groen maakt het de omgeving echt sfeervoller.

De Kunsthaag in de winkel of showroom toepassing

De toepassingen zijn eindeloos denk eens aan om de Kunsthaag op te hangen bijvoorbeeld in

  • Kapsalon
  • Schoonheidssalon
  • Yoga studio
  • Fysiotherapie praktijk
  • Balie, Receptie
  • Restaurant
  • Wachtkamer

Een muur of balie is fraai te decoreren met een Kunsthaag op rol. In ons assortiment zijn wandmatten verkrijgbaar in de afmeting van 50x50cm of 1x1meter. Ze zijn naar elk gewenst oppervlak te maken. Kijk eens naar onze mooie Jungle Wandmat van 1×1 meter Bovendien maakt groen rustig en ontspant.

Wil jij nou ook een Kunsthaag bestellen, bezoek onze webshop om inspiratie op te doen www.kunsthaag.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *