Verticale-Wand-terras

Kunsthaag metamorfose

Kunsthaag metamorfose. Ontdek de verschillen voor en na. Wij ontvangen regelmatig foto’s van onze klanten waarbij een duidelijk verschil te zien is van de situatie ervoor en erna. Wij zijn daar natuurlijk heel erg blij mee en onze klanten zijn hierdoor erg tevreden. Op deze manier kunnen we jou prachtige voorbeelden laten zien. Lees verder en ontdek het verschil.

En kijk eens naar het verschilt dit oplevert. De omgeving wordt er mooier, frisser en gezelliger door. Bij het zien van deze foto’s had je vast niet verwacht wat je allemaal kunt doen met een Kunsthaag.

Snel positief resultaat met kunsthaag metamorfose

Vervelende voorwerpen zijn uit het zicht te halen die je liever niet ziet. Op een simpele manier door toevoeging van een kunsthaag voor bijvoorbeeld troep in de tuin, een rolcontainer of een lelijke muur. Een complete metamorfose met een kunsthaag is snel te bereiken.

Verberg die lelijke wand

Als je al langer naar de lelijke wand zat te kijken en je niet weet wat te doen dan is dit zeer eenvoudig op te lossen. De kunsthaag hang je op met een bundelband aan een tuinhek of aan schroeven. Op deze manier heb je lang plezier en het hele jaar door een groene tuin. Dat is toch ideaal?

Fraaie wanddecoratie voor interieur en buiten die ook nog een echt lijkt. In het buitenland is het zeer veel te zien in de tuinen, in de horeca en winkelcentra. En jij kan op eenvoudige wijze hier aan mee doen.

Je kunt hiermee een echte metamorfose creƫren en groen om je heen is toch ook gezelliger?

De Kunsthaag zorgt onder andere voor

  • Meer privacy tussen u en de buren
  • Een opgefrist terras, tuin, dakterras, patio
  • Sfeer en gezelligheid in interieur
  • Rolcontainer uit het zicht halen
  • Een lelijke muur mooier maken
  • Fraai als decoratiemateriaal in de showroom, restaurant, winkel
  • Eyecatcher

In een handomdraai is de Kunsthaag geplaatst en zorgt meteen voor een frisse blik. Weg met het saaie terras, tuin, bordes of de saaie tuin en plaats meer groen in uw omgeving. Voor inspiratie bezoek onze webshop www.kunsthaag.eu.

gerelateerd