Kunsthaag-Camping

Kunsthaag op de Camping

De Kunsthaag op de camping is ideaal voor bijvoorbeeld bij uw chalet, ( sta)caravan, bungalow.
De reden hiervan is dat je geen onderhoud meer hoeft te doen als je een tijdje bent weggeweest.Niet meer snoeien, geen tuinafval. Als je tenslotte al wat ouder bent, dan is het wel fijn dat je geen zware dingen hoeft te doen.


Vrienden van ons hebben onlangs een Kunsthaag Laurier Prunus van ons geplaatst bij hun recreatiebungalow en zijn hier razend enthousiast over.

Eenvoudig te koppelen

Veel buren kwamen kijken en kenden dit product niet, maar ze waren wel enthousiast, maar weten niet waar ze dit moeten kopen.Het resultaat is te zien in de bijgevoegde foto’s, met een Achtergrondscherm lijkt het nog voller.
Ze zijn zeer eenvoudig te koppelen en in te korten naar de gewenste afmeting.

Daarnaast is de Kunsthaag is dus onderhoudsarm en hoeft geen water, niet snoeien. Bovendien ook niet meer sjouwen met tuinafval. Een ideale oplossing omdat je dan langer kunt wegblijven zonder al het onderhoud er van.


Je maakt ze vast aan een tuinhek, raster of witte muur met ty-raps, bundelband of binddraad.Een paar palen in de grond en daar aan bevestigen is ook mogelijk. Op deze manier heb je snel veel privacy gemaakt en voor huisdieren is het prettiger en veilig.

Toepassingen voor de Kunsthaag

  • Camping
  • Chalet
  • Vakantiehuis
  • Recreatiebungalow
  • Stacaravan

Een ander voordeel is dat je geen dure tuinman meer in hoeft te huren. Voor oudere mensen helemaal ideaal, want ze hoeven niet meer te sjouwen en te bukken. Je kan rustig een tijdje wegblijven zonder zorgen over de tuin.

Wilt u eens weten welke kunsthagen er zijn in het assortiment, klik hier.

Kunsthaag-op-de-Camping
Kunsthaag op de Camping

gerelateerd