Kunsthaag-Red-Jungle-Wandmat-1m2

Kunsthaag Photinia Rood ideale wanddecoratie

Photinia Rood Wanddecoratie

De Kunsthaag Photinia Red is terug van weggeweest, deze wandmat was een tijdje niet op voorraad maar in Februari weer volop verkrijgbaar in onze webshop. Nu in een nog mooier exemplaar, namelijk als afmeting 50x50cm of 1×1 meter, dus 1m2 wederom met een volle dekking. Hierdoor is er geen achtergrondscherm nodig is. Snel te plaatsen en geen onderhoud, wat dit tot de ideale wanddecoratie maakt.

De Jungle kunsthaag uitvoering is te verkleinen naar 50 x 50 cm is UV bestendig en voorzien van een TUV certificaat. Met deze mat is eindeloos te variëren met onze andere jungle wandmatten. In de mat zijn bladeren verwerkt met een rode kleur zodat het een fleurig geheel wordt in jou ruimte. Ideaal in jou interieur en geschikt voor buiten bijvoorbeeld in de serre, overkapping of veranda.

Wist u dat…Over de Photinia Rood

Wist je dat…de laatste jaren de Glansmispel, Photinia Rood heel populair geworden is? De glansmispel wordt vaak als wintergroene sierheester geplant. En wordt ook wel Kerstbes genoemd. De Photinia Rood is een snelle bloeier en groeit in de periode Mei-Juni en kan wel een hoogte van 250cm bereiken.

Wil je wel eens wat anders in je tuin of interieur? Met een Kunsthaag heb je geen onderhoud meer en is er meteen resultaat, bovendien heb je met deze Photinia direct een eyecatcher in de ruimte en zal dit zeer zeker voor positiviteit zorgen. Deze kwaliteits wandmat blijft het hele jaar groen, gaat lang mee en is daarom voordelig en duurzaam te noemen.

Waar is de Jungle Photinia te gebruiken?

  • Interieurdecoratie
  • Buiten aan het tuinhek, schutting, muur, frame
  • In de veranda of overkapping
  • Als decoratie in de serre
  • In de Volière
  • Werkkamer
  • Gezellig In de keuken
  • Showroom, etalage of receptie

Een duurzame en voordelige wandmat

Wil jij een duurzame en voordelige wandmat voor je interieur, snel monteren en niet al te veel onderhoud? Dan is deze fleurige goede kwaliteits kunsthaag Jungle Red wel wat voor jou. Hooguit een beetje afstoffen met een doekje en bovendien neemt het galm weg en dat is ook wel weer een pluspunt te noemen.

Gewoon online bestellen vanuit de luie stoel, de webshop is 24/7 geopend. Klik hier om het artikel te bekijken.

gerelateerd