kunsthaag-photinia-rood

Kunsthaag voor interieur en buiten

Kunsthaag voor interieur en buiten. Hiermee is een ideale oplossing voor wanddecoratie gevonden. Want wat binnen kan, kan buiten ook toch? Maak een groenere omgeving met de kunsthaag en je zult zien dat dit meteen heel sfeervol staat. Bovendien is de kunsthaag onderhoudsarm, je hebt er geen omkijk naar.

Onderhoudsarm houdt in dat je niet meer hoeft te snoeien, niet meer hoeft te sjouwen met tuinafval, het trekt geen insecten aan. Dit zijn enkele grote voordelen dus ga maar na wat je er nu al aan hebt. We willen geen werk ervan, nou dan moet je nog even verder lezen.

Je eigen tropische buiten of in je interieur

Je kan je eigen groene omgeving maken zowel in het interieur als op het terras. Als je een mooie overkapping of veranda hebt gemaakt, dan is dit een mooie aanvulling. Vervolgens kan je gezellig met de hele familie genieten en ontspannen van de groene omgeving. Echt ideaal dus de kunsthaag voor interieur en buiten.

Je kan je eigen jungle maken, zodat je meteen in tropische sferen komt. Je waant je in de tropen zodat je een heerlijke vakantiegevoel krijgt waar je altijd van gedroomd had. Velen hebben onze hagen al ontdekt en worden op veel plekken gebruikt.

Naar elk gewenst formaat te maken

Nog een ander mooi voordeel van de Kunsthaag is dat je deze naar elk gewenst formaat kan maken. Het is voor kleine ruimtes geschikt, eveneens voor een groter oppervlak. Eenvoudig aan elkaar te koppelen met bundelbandjes aan de wand. En het is misschien nog mooier dan een schilderij. Tenslotte te plaatsen aan de wand, in je badkamer, werkkamer of buiten in de overkapping of serre.

In onze shop zijn vast wel exemplaren te vinden die jou aanspreekt, gewoon thuis bestellen en binnen 2 werkdagen bij je afgeleverd. Bezichtig en bestel ze 24 / 7 in onze webshop van www.kunsthaag.eu.

gerelateerd