Geplaatst op

Kunstplant Eucalyptus Bol

Kunstplant-Eucalyptus-3d

Met de Kunstplant Eucalyptus Bol kunt u uw interieur weer heerlijk opfrissen, een beetje meer groen staat zo gezellig en sfeervol. De Eucalyptus zet u in een mooie pot of vaas en u zult een prachtig resultaat zien. Maar de Kunstplant 3d is tevens geschikt voor buitenshuis.

Deze Kunstplant bol Eucalyptus is UV bestendig en NON-Toxic dus ideaal voor buiten en binnen gebruik. Het balkon opfrissen met wat meer groen, in de woonkamer, thuiskantoor, serre of buiten op het terras.

Onderhoudsarm

Het voordeel van de Kunstplant is dat deze onderhoudsarm is, er hoeft geen water te worden gegeven en er hoeft ook niet gesnoeid en geknipt te worden om het model te behouden. Nee, de kunstplant blijft gewoon zoals die is in model. Hooguit even afstoffen met een doekje en klaar!

Sfeerverhogend

Maak het gezellig op het terras bijvoorbeeld in de horeca, of op een beurs als stand bekleding. Meer groen aankleding is trending en zorgt voor meer sfeer. Groen ontspant en we voelen ons relaxt met meer groen om ons heen. Met de Kunstplant Eucalyptus bol 3D gaat dit zeker lukken.

Verkrijgbaar in onze webshop in de aanbieding voor € 10,89, klik op Kunstplant Eucalyptus bol