Wanddoek-mancave

Maak je wand vrolijk met een PVC doek

Maak je wand vrolijk met een PVC doek. Als je op zoek bent naar iets moois voor aan de muur in het bedrijf dan is de PVC wanddoek misschien wel een mooie oplossing. Ideaal en eenvoudig ophangen in het interieur of buiten aan de voorgemonteerde ophang ogen.

Er is direct een positief resultaat te bereiken waarmee je een echte eyecatcher hebt. Bovendien zijn velen u al voorgegaan en hebben onze prachtige doeken ontdekt. Fraai in de winkel, showroom, etalage of op het terras.

Een nieuwe trend voor zowel het hele jaar door. In de winter of in de zomer, maak er een gezellige en warme sfeer van. Tevenwoordig wordt de buitenruimte steeds meer bij het interieur getrokken.

Met de toevoeging van een wanddoek is dit razendsnel behaald. De afmeting is 2×2 meter of 1×2 meter, is spandoek kwaliteit. Je zult hier nog jarenlang plezier van hebben.

In tropische sferen

Met onze pvc wanddoeken waan je je echt in tropische sferen en zorgt voor ontspanning. Net alsof je echt op het strand bent, bij een waterval in de jungle. Dit komt in deze tijd wel enorm van pas. Maak dus gebruik van een kale wand of muur en hang iets vrolijks op.

De keuze voor wanddoek decoratie

Er worden bij ons veel aanvragen gedaan voor tuindoeken. Hiermee wordt de interesse dus groot om de omgeving mooier te willen maken. Wij hebben onlangs meer toegevoegd in ons assortiment en de aanschaf is laag gebleven.

Ook omdat het spandoek kwaliteit is kan je hier nog jarenlang plezier van hebben. Het is echt een hype te noemen en een prachtig alternatief voor een schilderij.

Daarnaast heb je er verder geen omkijk naar omdat het onderhoudsvrij is. Door de toevoeging van een tuindoek als wanddecoratie wordt je tuin levendiger.

Je kunt het mooi combineren met andere artistieke toevoegingen zodat je tuin nog mooier en levendiger wordt. Veel klanten hebben onze tuindoeken al ontdekt en zijn je voorgegaan. De doeken zijn nu opgehangen op een mooie plek.

Maak je wand vrolijk met een PVC doek
Wanddoek Koe in Weiland, pvc, doek

Kleurbestendig, Waterbestendig en brandvertragend

De wanddoeken van KunsthaagEU zijn kleurbestendigregenbestendig en brandvertragend. Dat maakt het zeer geschikt voor de horeca, in de winkel of in de showroom. Je kan er dus een veilige omgeving van maken zonder dat je de brandweer hoeft in te schakelen voor advies.

In de winkel zal het erg verfrissend staan en zorgt voor sfeerverhoging. Of plaats het doek op het terras. Als het dus regent hoef je je geen zorgen te maken dat de verf er af gaat. Buiten laten hangen is dus geen probleem.

In onze webshop bieden we diverse wanddoeken aan. Zoals bijvoorbeeld zonsondergang, waterfall of jungle. Voor sportscholen, yogastudio’s is het wanddoek met afbeelding yoga op het strand een mooie aanvulling als wanddecoratie. Maak je wand vrolijk met een wanddoek.

Wanddoek Samengevat;

 • Eenvoudige ophanging
 • Hang-ogen om de 30 cm
 • Afmeting 2×2meter of 1×2meter
 • Brandvertragend
 • Kleurbestendig
 • Regenbestendig
 • 440 grams PVC
 • Eenvoudig te reinigen
 • Mooi alternatief voor schilderij
 • Blijft lang goed
 • Ideaal in Horeca, Winkel, Showroom Sportschool, Yogastudio, Thuisgebruik, Veranda

Doe jij mee met de trend en vindt je dit mooie wanddoek ook wel wat voor jou bedrijf? Bekijk dan de voorbeelden via de link Pvc Wanddoek.

Maak je wand vrolijk met een PVC doek
Pvc wanddoek

gerelateerd