Kunsthaag-Red-Jungle-Wandmat-1m2

Meer over de Photinia Rood, Red Robin

Photinia Rood, Red Robin, Glansmispel

Wist u dat…De laatste jaren is Red Robin, Photinia of glansmispel heel populair geworden. ‘Red Robin wordt soms als wintergroen bolboompje verkocht maar de glansmispel wordt meestal als wintergroene sierheester geplant. De sierwaarde van Photinia x fraseri ‘Red Robin’ wordt gevormd door het wintergroene blad in combinatie met het prachtige nieuwe blad dat rood uitloopt.

Een andere naam die ook wel wordt gebruikt is ‘Kerstbes’.

Photinia, ‘Red Robin’ bloeit in de periode mei-juni. Het is een snelle groeier en de struik kan wel een hoogte bereiken van ongeveer 250cm.

Wist u dat… Red Robin deel uitmaakt van de roosfamilie ( Rosaceae)? Ze hebben betrekking op de appel. Met een afmeting van 4 tot 12mm, ze groeien in de herfst en blijven vaak hangen tot in de winter. Vogels zijn gek op de vruchten en delen de zaden uit met druppels waarmee de plant wordt verdeeld.

Giftig

Sommige echte soorten Photinia zijn giftig door de aanwezigheid van de stof cyanogene glycosiden dat in het blad en fruit zit. Als de bladeren gekauwd worden, zullen de verbindingen vrijgegeven worden en omgezet naar waterstofcyanide.

Let op> Dit geldt dus voor de echte planten NIET voor de kunsthaag

Kunsthaag Photinia Rood

Wilt u niet al het onderhoud van een echte haag. Schaf dan een Kunsthaag Photinia Rood, Red Robin aan. Wij leveren een mooie volle wandmat met afmetingen van 50x50cm of 1×1 meter. De bladeren geven echt een volle dekking, vooral door variatie van rode bladeren wordt het geheel nog vrolijker.

Meer voorbeelden zijn te zien in ons blog op de website rechtsboven. Veel mensen zijn u al voorgegaan en wij krijgen regelmatig foto’s van tevreden klanten die wij vervolgens op de website plaatsen. Meer specificaties klik hier

Voordelen Kunsthaag Red Robin, Photinia Rood

  • Zelf eenvoudig te bevestigen
  • Vrolijk in uw bedrijf, receptie, vergaderzaal, bedrijfsrestaurant
  • Zeer leuk in de overkapping, veranda of wand
  • Eenvoudig verkleinen, matjes kunnen verkleind worden
  • Meer privacy tussen u en de buren
  • Zeer leuk in als interieurdecoratie en buitengebruik
  • Volle dekking, dus geen achterscherm nodig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ideaal op het balkon, tuinscherm, betonnen muur
  • Er is direct resultaat

Ervaar de gezelligheid en het gemak van deze fraaie Photinia rood wandmatten, met bundelbandjes vastmaken aan de wand en verder geen omkijk meer naar. Meer informatie en prijzen klik op Photinia Rood Kunsthaag Wandmat.