Meer over de Photinia Rood, Red Robin

Kunsthaag-Red-Jungle-Wandmat-1m2

Photinia Rood, Red Robin meer informatie

Meer over de Photinia Rood, Red Robin. Wist u dat…De laatste jaren de Red Robin, Photinia of glansmispel heel populair geworden is? Red Robin wordt soms als wintergroen bolboompje verkocht maar de glansmispel wordt meestal als wintergroene sierheester geplant.

De sierwaarde van Photinia x fraseri ‘Red Robin’ wordt gevormd door het wintergroene blad in combinatie met het prachtige nieuwe blad dat rood uitloopt.

Een andere naam die ook wel wordt gebruikt is ‘Kerstbes’.

Daarnaast bloeit de Photinia, ‘Red Robin’ in de periode mei-juni. En is het een snelle groeier, bovendien kan de struik wel een hoogte bereiken van ongeveer 250cm.

Wist u dat… Red Robin deel uitmaakt van de roosfamilie ( Rosaceae)? Ze hebben betrekking op de appel. Met een afmeting van 4 tot 12mm, ze groeien in de herfst en blijven vaak hangen tot in de winter. Bovendien zijn vogels helemaal gek op de vruchten en delen de zaden uit met druppels. Hiermee wordt de plant wordt verdeeld.

Giftig

Sommige echte soorten Photinia zijn giftig door de aanwezigheid van de stof cyanogene glycosiden dat in het blad en fruit zit. Als de bladeren gekauwd worden, zullen de verbindingen vrijgegeven worden en omgezet naar waterstofcyanide.

Let op> Dit geldt dus voor de echte planten, en dus NIET voor de kunsthaag

Kunsthaag Photinia Rood

Wilt u niet al het onderhoud van een echte haag. Schaf dan een Kunststof Red Robin aan. Wij leveren een mooie volle wandmat van goede en duurzame kwaliteit. Met een afmetingen van 50x50cm of 1×1 meter. Ook de bladeren geven echt een volle dekking. Vooral door de variatie van rode bladeren wordt het geheel nog vrolijker. Bovendien is er geen achtergronddoek nodig.

Meer voorbeelden zijn te zien in ons blog op de website rechtsboven. Veel particulieren en bedrijven hebben onze Photinia als ontdekt en zijn u al voorgegaan. Regelmatig ontvangen wij foto’s van tevreden klanten die wij vervolgens op de website plaatsen. Meer specificaties klik hier

Voordelen Kunsthaag Red Robin, Photinia Rood

 • Zelf eenvoudig te bevestigen
 • Een echte eyecatcher
 • Representatief
 • Verkrijgbaar in matjes van 1x1meter of 50x50cm
 • Vrolijk in uw bedrijf, receptie, vergaderzaal, bedrijfsrestaurant
 • Zeer leuk in de overkapping, veranda of wand
 • Eenvoudig verkleinen, matjes kunnen verkleind worden
 • Meer privacy
 • Voor wanddecoratie in interieur en buitengebruik
 • Volle dekking, dus geen achterscherm nodig
 • Makkelijk schoon te maken
 • Ideale wanddecoratie
 • Er is direct resultaat

Ervaar de gezelligheid en het gemak van deze fraaie Photinia rood wandmatten. Door middel van bundelbandjes vastmaken aan de wand en is er geen omkijk meer naar. Meer informatie en prijzen klik op Photinia Rood Kunsthaag Wandmat.

Is de Kunsthaag Photinia Rood geschikt voor buiten?

Jazeker, ophangen aan de schutting, betonnen muur of in de veranda. Veel buitentoepassingen zijn mogeljk

Kan ik zelf eenvoudig de Kunsthaag Photinia Rood monteren?

Dat kunt u prima zelf eenvoudig doen. Door middel van een bundelband de kunsthaag ophangen aan een schroef of spijker.

Kan ik de Photinia Rood ook kleiner maken

Dat is prima te doen met een scherp mes of schaar voorzichtig te knippen of te snijden.

Hoe kan ik de Photinia Rood Wandmat aan elkaar koppelen?

Dit kunt u eenvoudig doen met behulp van bundelbandjes. Hiermee worden ze opgehangen aan de wand. Vastnieten of aan schroeven.