kunsthaag-privacy

Meer privacy met een Kunsthaag

Veel mogelijkheden met een Kunsthaag

Met de Kunsthaag zijn er veel uiteenlopende mogelijkheden te creëren. Een mooie groene wand, meer privacy, de omgeving vrolijker maken. Bedenk het maar en het is mogelijk. Met plaatsing kunt u op eenvoudige wijze meer privacy met een Kunsthaag creëren.

In de bijgaande foto’s is er verschil te zien voordat de kunsthaag was geplaatst en het resultaat er van. Hiermee is een mooie tuinafscheiding gemaakt met de kunsthaag op rol.

Hele jaar een groene tuin

Het voordeel van een Kunst haag is dat u het hele jaar door een groene tuin heeft, u hoeft niet meer te snoeien, geen water meer te geven en sjouwen met tuinafval is overbodig. Het zorgt voor een groene afscheiding in de tuin.

U kunt ze zelf eenvoudig bevestigen aan uw tuinhek, muur of als ophoging van de muur. Dit is allemaal prima zelf te doen want met een bundelband is het in een mum van tijd bevestigd aan je tuinhek, of aan een spijker in de muur. Velen zijn u al voorgegaan en klanten hebben het zelf gemonteerd.

Bovendien is groene wanddecoratie erg trending de laatste jaren en vaker te zien in openbare gelegenheden, vliegvelden en horeca. Gezellig toch tussen het groen? Dan blijf je langer zitten bij het nuttigen van een drankje op een terras.

Afscherming voor huisdieren

Vaak wordt de Kunsthaag gebruikt als afscherming voor huisdieren. Op deze manier blaffen de honden minder en is een ideale oplossing hiervoor. Op het balkon, terras, op de camping, er zijn vele mogelijkheden toe te passen. Bovendien is het NON toxic zodat het veilig is voor huisdieren. Fraai als decoratie in de volière zodat deze ruimte weer vrolijk en gezellig wordt.

Dus meer privacy met een kunsthaag wordt snel bereikt.Wilt u dit ook met uw tuin, kijk dan bij ons assortiment kunsthagen.

gerelateerd

Meer privacy met een Kunsthaag Comment

  1. Behoefte aan meer privacy, gezelligheid of vindt je dat kale hek gewoon niet mooi? Met deze uv-bestendige matten maak je er in een handomdraai een prachtige haag van!

Comments are closed.