Geplaatst op

Meubels bekleedt met Kunstgras

Kunstgras-Meubels

Meubels bekleedt met kunstgras is weer eens wat anders en oogt verfrissend. Bij de aankleding van het interieur denk je er niet snel aan om een sofa of een barkruk met kunstgras aan te schaffen. Maar toch is dit wel een goed idee.

Het is weer eens wat anders om kunstgras meubels toe te voegen bijvoorbeeld in de loungehoek of op een mooi terras. De meubels zijn bekleedt met hoogwaardig kunstgras, het is geschikt voor binnen en buiten en tegen alle weersinvloeden beschermt. Op deze manier kan het hele jaar door genoten worden van de zithoek.

Groene barkruk in uw Mancave

Tegenwoordig kan er zoveel meer gedaan worden met kunstgras, het is niet alleen om in de tuin neer te leggen of een muur mee te bekleden. Met de barkruk die bekleedt is met kunstgras is een eyecatcher te behalen en dit zal een leuke aanvulling zijn voor bijvoorbeeld in de mancave of tijdens een expositie.

De kunstgras houten tafel zal zeer fraai staan en hiermee maakt u zeker de buren, bezoekers jaloers! Als het interieur vernieuwd wordt dan is dit weer eens heel wat anders en zal zeer verfrissend staan. Bovendien staat groen heel gezellig zal in elk interieur mooi ogen.

Kunstgrasmeubels in de etalage of showroom

In het assortiment is de tweezits divan van kunstgras verkrijgbaar maar kijk ook eens naar de Green Eco Chair, deze sluit weer mooi aan bij de rest van de kunstgrasmeubels. Verfraai bijvoorbeeld het interieur in uw winkel, showroom of etalage, dit zal zeker nieuwsgierige mensen aantrekken.

Als u nu op zoek bent naar een houten tafel met kunstgras een barkruk of een stoel, bekijk de mogelijkheden op onze website en ga voor uw keuze naar groene meubels.