Verticale-muur-Benidorm

Verticale muren in Benidorm met Kunstgroen

Prachtige Verticale muren in Benidorm met kunstgroen zagen we afgelopen week tijdens een weekendje naar Albir (Spanje). We zijn heerlijk uit eten geweest aldaar. In het oude gedeelte van Benidorm zagen we in de vele kroegen en restaurants zeer mooie verticale kunstplanten. Juist hier viel op dat er in de restaurants veel gebruik maken van design artikelen, Zoals kunststof wandmatten.

Al dit moois is gemaakt met kunststof matten met daarin gestoken kunstbloemen en plantenstelen, wat dit sfeervolle effect geeft. Dit is eveneens een leuk idee voor bijvoorbeeld een kapsalon of een beautysalon. In Spanje weten ze wel hoe ze het mooi moeten maken. Je bevindt je dan ook echt in een sfeervolle omgeving. Reuzegezellig en je wilt de hele avond wel blijven zitten.

Groene wand zal voor positieve reacties zorgen en is zeker een eyecatcher te noemen

Sfeervolle verticale muren

Met een beetje fantasie zijn er voor u eveneens vele mogelijkheden om dit te creëren.  Kijk eens naar onze fraaie jungle wandmatten die eenvoudig te monteren zijn. U heeft vast wel een plekje over waar dit goed tot zijn recht komt. Het zal voor een gezellige en sfeervolle omgeving zorgen. Men blijft langer zitten in uw horeca gelegenheid omdat de omgeving zo gezellig is.

Wij vinden het wel echt een fraaie eyecatcher, het valt erg op. Bij een kapsalon is iemand erg creatief geweest met kunstgroen. Heel opvallend en mooi gedaan. Met toevoeging van Kunstgroen zult u vele positieve reacties ontvangen en zal er nog lang over nagepraat worden.

Bij de kapsalon of schoonheids– salon is het eveneens een goed idee hier in te investeren. Tegenwoordig is het al op veel plaatsen te zien, op vliegvelden, in winkelcentra, showrooms, restaurants, terrassen en etalages. Wij waren erg enthousiast over de verticale muren in Benidorm.

Dit alles kan ook in uw bedrijf. Laat u inspireren in onze webshop. Neem een kijkje bij www.kunsthaag.eu

gerelateerd