Geplaatst op Geef een reactie

Mooie verticale muren in Benidorm

Verticale-muur-Benidorm

Afgelopen week waren we een weekendje naar Albir (Spanje) en zijn heerlijk uit eten geweest in Benidorm. In het oude gedeelte van Benidorm zagen we in de vele kroegen en restaurants zeer mooie verticale kunstplanten. Juist hier viel op dat er in de restaurants veel gebruik maken van design artikelen, Zoals kunststof wandmatten.

Al dit moois is gemaakt met kunststof matten met daarin gestoken kunstbloemen en plantenstelen, wat dit sfeervolle effect geeft. Dit is eveneens een leuk idee voor bijvoorbeeld een kapsalon of een beautysalon.

het zal voor positieve reacties zorgen en is zeker een eyecatcher te noemen

Een gezellige en sfeervolle omgeving

Met een beetje fantasie zijn er voor u eveneens vele mogelijkheden om dit te creëren.  Kijk eens naar onze fraaie jungle wandmatten die eenvoudig te monteren zijn. U heeft vast wel een plekje over waar dit goed tot zijn recht komt. Het zal voor een gezellige en sfeervolle omgeving zorgen. Men blijft langer zitten in uw horeca gelegenheid omdat de omgeving zo gezellig is.

Bij de kapsalon of schoonheids- salon is het eveneens een goed idee hier in te investeren. Tegenwoordig is het al op veel plaatsen te zien, op vliegvelden, in winkelcentra, showrooms, restaurants, terrassen en etalages.

Laat u inspireren en bekijk de producten in onze webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *