muurdecoratie-rome-jungle

Muurdecoratie, eenvoudig met de Wandmat Rome kunsthaag

Met de Wandmat Rome fraaie muurdecoratie

Muurdecoratie, eenvoudig met de Wandmat Rome kunsthaag. Met de kwaliteits kunsthaag Jungle Rome is vrijwel direct een mooi resultaat te zien. Een mooie volle wandmat voorzien met diverse jungle planten. zoals bijvoorbeeld Pittosporum,  Dracaena en Varenstruiken. Als je niet weet wat je als decoratie aan de muur wilt hebben dan is de Rome een prachtig alternatief.

Wil je snel een jungle sfeer creëren dan heb je met deze kunsthaag een perfect exemplaar. Wie voelt zich nou niet thuis in een groene omgeving? Groen ontspant, maakt rustig en zorgt voor een positieve vibe. Alleen daarom zou kiezen voor muurdecoratie welke zeer eenvoudig te maken is met de Wandmat Kunsthaag Rome.

Veel bedrijven hebben onze wandmat Rome ontdekt en zijn jou al voorgegaan. Onze matten staan bekend om hoge kwaliteit die lang mee gaat. Hiermee heb je een duurzame oplossing, waar je nog eens lang plezier van zult hebben. Ga aan de slag om eenvoudig je eigen groene muurdecoratie te maken.

Kunsthaag steeds vaker op kantoor

We zien wandmatten steeds vaker op kantoor. Personeel en bezoekers vinden een jungle omgeving fantastisch. Bovendien in het buitenland hebben ze het al jaren geleden ontdekt. En daar zie je het steeds meer in kantoren, in de horeca en gevels van winkelpanden. Dit is een positieve sfeerbeleving en daarnaast een echte eycatcher.

Muurdecoratie is naar elk formaat te maken

Omdat je ze zelf kan bevestigen kan je ook zelf bepalen wat het formaat moet worden. Moet het kleiner, dan haal je er een stukje af. Combineren met andere wandmatten behoort eveneens tot de mogelijkheid. Zo ontstaat er een nog mooiere omgeving. De afmeting is 1m2 en met een paar van deze matten is al snel een resultaat te zien. Oogverblindend en zorgt voor positieve reacties.

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? In onze webshop staan prijzen, omschrijving en is bestellen mogelijk. Ze worden uit eigen voorraad geleverd binnen 2 werkdagen. Ga nu snel naar de kunsthaag wandmat Rome.

gerelateerd