Wanddoek-Sunset-Beach-pvc

Nieuwste trend, Wanddoek wanddecoratie

Nieuwste trend, Wanddoek wanddecoratie. Toevoegen in je tuin om die lelijke wand weg te werken of gewoon een gezellige sfeer te creëren. De buitenruimte willen we steeds mooier maken en door een tuindoek, wanddoek op te hangen is dit een ideale oplossing.

Het tuindoek is voorzien van hang-ogen om de 30 cm en dus eenvoudig en snel op te hangen en een afmeting van 2×2 meter.

Je waant je op vakantie

Met onze pvc wanddoeken waan je je op vakantie en zorgt direct voor een relaxt gevoel. Het is alsof je in de jungle bent of bij de zonsondergang op het strand. Vooral nu in deze tijd wil je toch een ontspannen sfeer creëren in je thuisverblijf.

Hang de wanddoek op in de veranda, overkapping, serre op je balkon en je hebt gelijk een hele andere sfeer. De kleuren blijven lang mooi en zijn heel helder. Het doek heeft een afmeting van 2x2meter. Hiermee zul je zeker hele positieve reacties ontvangen.

Wanddoek-Sunset
Wanddecoratie

De keuze voor wanddoek decoratie

Wij merken dat er steeds meer interesse ontstaat voor tuindoeken en wij veel aanvragen krijgen. Daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid. De aanschaf is vrij voordelig te noemen omdat het lang meegaat. Het is een hype voor de komende periode geworden. Daarnaast is het een mooi alternatief voor een schilderij.

Verder heb je er geen omkijk naar omdat het onderhoudsvrij is. Door de toevoeging van een tuindoek als wanddecoratie wordt je tuin levendiger. Je kan het mooi combineren met andere artistieke toevoegingen zodat je tuin nog mooier en levendiger wordt.

Veel klanten hebben onze tuindoeken al ontdekt en zijn je voorgegaan. Zij hebben een wanddoek nu opgehangen op een mooie plek.

wanddoek-pvc-palmtree
Pvc Wanddoek Palmtree

Waterbestendig en brandvertragend

Het wanddoek is kleurbestendig, regenbestendig en brandvertragend. Daarom dus ook geschikt voor de horeca, in de winkel of in de showroom. Je kan er dus een veilige omgeving van maken zonder dat je de brandweer hoeft in te schakelen voor advies.

In de winkel zal het erg verfrissend staan en zorgt voor sfeerverhoging. Of plaats het doek op het terras. Als het dus regent hoef je je geen zorgen te maken dat de verf er af gaat. Je kan het dus gewoon buiten laten hangen.

Diverse afbeeldingen voor Sportschool, Yogastudio of horeca

In onze webshop bieden we diverse wanddoeken aan. Zoals bijvoorbeeld zonsondergang, waterfall of jungle. Voor sportscholen of yogastudio’s is het wanddoek met afbeelding yoga op het strand een mooie aanvulling als wanddecoratie.

Wanddoek samengevat

 • Gezellig in Horeca, Winkel, Showroom Sportschool, Yogastudio, Thuisgebruik, Veranda
 • Makkelijk ophangen
 • Hang-ogen om de 30 cm
 • Afmeting 2×2 of 1×2
 • Brandvertragend
 • Kleurbestendig
 • Regenbestendig
 • 440 grams PVC
 • Eenvoudig te reinigen
 • Mooi alternatief voor schilderij
 • Blijft lang goed

Doe jij mee met de trend en zie jij jezelf ook wel zitten met een mooi wanddoek in je tuin of in je interieur? Bekijk dan de voorbeelden op onze Wanddoek PVC

gerelateerd