kunsthaag-dak-lidl

Onze Kunsthaag op het dak van de Lidl

Onze Kunsthaag op het dak van de Lidl met dank aan dit aannemersbedrijf. Ze hebben het heel goed aangepakt met de Kunsthaag Laurier. Op deze manier wordt de omgeving heel erg vrolijk. Door toevoeging van een Kunsthaag is het voor de omwonenden een prachtige oplossing voor een mooier uitzicht zodat de airco’s niet te zien zijn.

Geen saai uitzicht met onze kunsthaag op het dak van de Lidl

Veel bewoners die bij de Lidl wonen vonden het geheel voorheen best saai te noemen en wilden al een tijdje een oplossing. Vooral omdat er ook airco’s op het dak staan. Toen bedacht de Lidl om onze Kunsthaag op het dak te plaatsen. Nu is er een prachtige groene oase met een fraai uitzicht en zijn de bewoners weer erg blij.

Deze oplossing kan voor veel meer winkels en omwonenden gecreëerd worden. Op deze manier wordt iedereen weer gelukkig en blij.

Meer privacy met een Kunsthaag

Dus…met de kunsthaag wordt er veel privacy gecreëerd en is onderhoudsarm, en is er meteen een positief resultaat bereikt en hoeft men niet te wachten tot er iets groeit, fantastisch toch? Een ander positief punt is dat er geen last meer is van ongedierte.

Kunsthaag-dak-lidl

Kunsthaag is ideaal voor uw interieur of buitengebruik

Denk er eens over na om uw bedrijf op te vrolijken met een kunsthaag. Te gebruiken als wanddecoratie in het interieur of buitengebruik. Eenvoudig vastzetten doet u met bundelbandjes of tie-raps.

Allemaal prima zelf te plaatsen. Maak de omgeving vrolijk en fleurig. Van groen wordt iedereen lekker relaxt en dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd.

Door toevoeging van meer groen zult u zeker positieve reacties mee ontvangen. Hiermee is een echte blikvanger, ook wel eyecatcher in het vizier.

Nog meer foto’s en voorbeelden zijn te vinden bij de artikelen op de website, in het blog. Kijk tevens eens bij de faq’s. Wilt u in uw bedrijf ook zo’n mooi resultaat met een Kunsthaag. Onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via www.kunsthaag.eu.

gerelateerd