Geplaatst op

Onze Kunsthaag op het dak van de Lidl

kunsthaag-dak-lidl

Dit aannemersbedrijf heeft het heel goed aangepakt met de Kunsthaag Laurier en heeft deze op het dak van de Lidl geplaatst. Op deze manier wordt de omgeving heel erg vrolijk en door toevoeging van een Kunsthaag is het voor de omwonenden een prachtige oplossing voor een mooier uitzicht.

Geen saai uitzicht meer met een Kunsthaag

Veel bewoners die bij de Lidl wonen vonden het geheel voorheen best saai te noemen en wilden al een tijdje een oplossing. Toen bedacht de Lidl om onze Kunsthaag op het dak te plaatsen. Nu is er een prachtige groene oase met een fraai uitzicht en zijn de bewoners weer erg blij.

Meer privacy met een Kunsthaag

Dus…met de kunsthaag wordt er veel privacy gecreëerd en is onderhoudsarm, en is er meteen een positief resultaat bereikt en hoeft men niet te wachten tot er iets groeit, fantastisch toch? Een ander positief punt is dat er geen last meer is van ongedierte.

Kunsthaag-dak-lidl

Kunsthaag is ideaal voor uw interieur of buitengebruik

Denk er eens over na om voor uw bedrijf ook eens een kunsthaag in te zetten voor het interieur of voor buitengebruik. Eenvoudig vastzetten doet u met bundelbandjes of tieraps. Het is prima zelf te doen. Voor een gezellige en sfeervolle omgeving. Van groen wordt iedereen lekker relaxt en dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd.

Nog meer foto’s en voorbeelden zijn te vinden bij de artikelen op de website, in het blog en kijk ook eens bij de faq’s. Wilt u in uw bedrijf ook zo’n mooi resultaat met een Kunsthaag, onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via www.kunsthaag.eu.