kunsthaag-op-kantoor

Photinia Rood kunsthaag wanddecoratie

Wanddecoratie met Photinia Rood Kunsthaag

Photinia Rood kunsthaag wanddecoratie. Ideaal voor gebruik in het interieur en buiten en een eenvoudige oplossing om meer sfeer en gezelligheid te maken. Verder zijn ze gemakkelijk te bevestigen en naar elk gewenst formaat te maken. Omdat deze 3D wandmatten een volle dekking hebben is er geen achtergrond te zien. Bij KunsthaagEU ben je aan het juiste adres om een kunsthaag te kopen.

  • Een echte eyecatcher
  • Ideaal in het bedrijf
  • Geluiddempend

Photinia Rood kunsthaag is een echte eyecatcher

Als je echt een fraaie eyecatcher wilt in de omgeving dan is dit een zeer goede aanschaf. Steeds meer bedrijven hebben de voordelen van een Kunsthaag ontdekt. Want een ander argument is dat het een voordelige en duurzame aanschaf is. Daarnaast onderhoudsarm, ophangen en klaar ben je. Kortom…geen onderhoudskosten en contracten nodig!

Bovendien is het een echte trend en de laatste jaren populairder geworden. Op vliegvelden, winkelcentra en showrooms is het vaak te zien. Muren met kunstgroen, verticale tuinen, je komt prachtige exemplaren tegen. Dit kan jij zelf ook creëren met een beetje fantasie.

Photinia Rood
Photinia Rood

Kunsthaag ideaal in het bedrijf

We zien in het bedrijf steeds meer groene wanden. En de Photinia kunststof mat is leuk bij de receptie, ontvangsthal, in de bedrijfskantine, vergaderzaal, in de showroom of bij de toiletgroep. Hiermee maak je de omgeving net iets chiquer en gezelliger. Medewerkers en bezoekers voelen zich in een groene omgeving rustiger. Daarnaast is het bewezen dat werken in een groene sfeer voor minder ziekmeldingen zorgt.

In de Photinia Rood is af en toe een rood blad verwerkt en dat zorgt voor een vrolijk geheel. Ook zijn deze matten verkrijgbaar in de afmeting van 50x50cm of 1x1meter. Elk gewenst formaat is te maken zowel groter als kleiner.

Geluiddempend

Een ander voordeel is dat met toevoeging van de verticale tuin nare bijgeluiden wegneemt. Hierdoor zorgt het voor een betere akoestiek en is er minder last van galm en andere geluiden. Dat is ook wel fijn. Voor bijvoorbeeld het thuiskantoor een ideale toevoeging en sfeermaker.

De jungle kunsthaag is gewoon verkrijgbaar in onze webshop en je kunt eenvoudig 24 / 7 online te bestellen. Alles wordt uit eigen voorraad geleverd binnen 2 werkdagen. Klik op Photinia Rood kunsthaag.

kunsthaag-op-kantoor
Maak het kantoor sfeervoller met de Photinia Rood wanddecoratie

gerelateerd