Geplaatst op 1 Reactie

Photinia Rood Kunsthaag, Fraaie decoratie

Photinia-Rood-Tuinbekleding

De laatste jaren is de Photinia Rood, Red Robin of ook wel Glansmispel genoemd heel populair geworden. De glansmispel wordt vaak als wintergroene sierheester geplant. De Photinia rood wordt eveneens Kerstbes genoemd.

De Photinia Rood is een snelle bloeier en groeit in de periode Mei-Juni en kan wel een hoogte van 250cm bereiken.

Vindt u al het onderhoud aan uw tuin ook zo veel werk? Sjouwen met tuinafval, water geven enzovoort. En u wilt toch de tuin renoveren en wat meer kleur aan het tuinhek of schutting geven. U wilt bovendien wel het hele jaar een groene tuin zonder dorre bladeren en weer moeten vegen.

Een vrolijk geheel met de Photinia Rood

Dan is de Kunst Photinia Rood een prachtig alternatief. KunsthaagEU levert deze in een doos van 12 matjes van 50x50cm, er is dus een oppervlak van een bij drie meter. Deze tegels vormen een volle dekking en hebben afgewisseld een rood blad wat voor een zeer speels effect zorgt.

De matjes zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door het klikbare systeem en ophangen aan het hek of muur gaat met een ty rap of bundelband. Als wandbekleding doet de Red Robin het zeer goed.

Zowel buiten als binnen

Deze Red Robin is natuurlijk ook heel leuk in uw interieur als wandbekleding. Dit is steeds vaker te zien in openbare gelegenheden, vliegvelden, horeca, wachtkamers dus waarom niet bij u thuis? Meer vrolijkheid en rust creëer je met een groene wand, het geeft minder stress en het maakt rustig. Ophangen kan bijvoorbeeld in uw woonkamer, hobbykamer maar in de badkamer zal het zeer zeker mooi tot zijn recht komen.

Wilt u uw tuin ook renoveren of uw interieur opfrissen met de Photinia Rood Kunsthaag? Bestel ze hier.

1 gedachte over “Photinia Rood Kunsthaag, Fraaie decoratie

  1. Beste, via marktplaats kom ik op uw site..daar staat een prijs van 11,75…. per wat???
    Op uw eigen site kan ik nu de verzendkosten geen prijs terug vinden. .Dit verkoopt niet lekker volgens mij…
    Hoor graag
    Mvg

Reacties zijn gesloten.