Photinia-Rood-Tuinbekleding

Photinia Rood Kunsthaag, Fraaie wanddecoratie

Photinia Rood Kunsthaag, Fraaie wanddecoratie. De Photinia Rood is de laatste jaren enorm populair geworden. Deze glansmispel wordt vaak als wintergroene sierheester geplant. De Photinia rood wordt eveneens Kerstbes genoemd, het is een snelle bloeier welke in de periode mei-juni bloeit en bereikt wel een hoogte van 250cm. Ontzettend leuk voor buitengebruik en binnen.

Geen onderhoud meer?

Vindt u al het onderhoud aan uw tuin ook zo veel werk? Sjouwen met tuinafval, water geven enzovoort. En u wilt toch de tuin renoveren en wat meer kleur aan het tuinhek of schutting geven. U wilt bovendien wel het hele jaar een groene tuin zonder dorre bladeren en weer moeten vegen. Denk er dan eens aan om een Kunsthaag Photinia Rood aan te schaffen.

kunsthaag-decoratie-jungle-red
Kunsthaag Photinia Rood, Wanddecoratie

Een vrolijk geheel met de Kunsthaag Photinia Rood

Dan is de Kunst Photinia Rood een prachtig alternatief. KunsthaagEU levert deze fraaie wandmatten in de afmeting 50x50cm of 1x1meter, en kunnen naar elk gewenst formaat gemaakt worden. Deze tegels vormen een volle dekking en hebben afgewisseld een rood blad wat voor een zeer speels effect zorgt. Er is dus geen achtergrondscherm meer nodig en deze wandmat is echt een Eyecatcher te noemen.

De matjes zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door het klikbare systeem en ophangen aan het hek of muur gaat met een ty rap of bundelband. Als wandbekleding doet de Red Robin het zeer goed.

Zowel buiten als interieur

Deze Red Robin is natuurlijk ook heel leuk als wanddecoratie in uw interieur. Dit is steeds vaker te zien in openbare gelegenheden, vliegvelden, horeca, wachtkamers dus waarom niet bij u thuis? Veel mensen zijn u al voorgegaan en zijn laaiend enthousiast over deze wandmatten.

Meer vrolijkheid en rust creëer je met een groene wand, het geeft minder stress en het maakt rustig. Ophangen kan bijvoorbeeld in uw woonkamer, hobbykamer maar in de badkamer zal het zeer zeker mooi tot zijn recht komen.

Wilt u uw tuin ook renoveren of uw interieur opfrissen bestel in onze webshop www.kunsthaag.eu

gerelateerd

Photinia Rood Kunsthaag, Fraaie wanddecoratie Comment

  1. Beste, via marktplaats kom ik op uw site..daar staat een prijs van 11,75…. per wat???
    Op uw eigen site kan ik nu de verzendkosten geen prijs terug vinden. .Dit verkoopt niet lekker volgens mij…
    Hoor graag
    Mvg

Comments are closed.