Geplaatst op

Purpleforest Wandmat, voor een vrolijk interieur

Jungle-sfeer-kunsthaag

Wist u dat… de Purpleforest Wandmat voor een vrolijk interieur kan zorgen? Dit hoeft namelijk niet altijd met een schilderij. Deze kunsthaag Wandmat heeft een afmeting van 1m2 en daar is in principe met een mat al een fenomenaal resultaat te zien. Eenvoudig ophangen en direct genieten van het resultaat. Bovendien gaan ze heel lang mee en is dus best wel voordelig te noemen.

Een fraaie eyecatcher

De wandmat is een echte eyecatcher in uw woonkamer, maar kan natuurlijk eveneens in een andere ruimte worden opgehangen zoals in uw werkkamer, hobbykamer, keuken of badkamer. Eenvoudig ophangen een een paar schroeven. Leuk is het ook om er een paar kunstbloemen in te bevestigen, maar omdat de mat met paarse bloemen is bedekt hoeft dit eigenlijk niet. Menigeen zal een jaloerse blik werpen bij het zien van uw wanddecoratie.

Velen zijn u al voorgegaan zowel particulieren als bedrijven, het is een mooie decoratie in de showroom of als wanddecoratie bij u thuis. Op vliegvelden of op het terras in de horeca heeft u ook vast wel eens een groene wand gezien. Het is echt trending en hip, waar kom je ze niet tegen in deze tijd?

Minder galm

Door het ophangen van een wandmat neemt dit bijgeluiden weg en zorgt voor een betere akoestiek, dus ook minder galm. Dit is voor thuiswerkers ideaal, want vaak is het thuiskantoor niet veel gebruikt, dus niet compleet ingericht en kan er best wel wat aan de muur worden gehangen.

Als alternatief voor een schilderij is het een goed idee en weer eens een andere setting. Galm in huis kan eenvoudig worden weggenomen door plaatsing van deze kwaliteits- wandmatten.

De matten zijn naar elk gewenst formaat te maken, en het mooie van de purpleforest is dat ze opgebouwd zijn zodat ze de afmeting 25x25cm of 50x50cm met een simpel tangetje te knippen zijn.

Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien, meer foto’s en specificaties in de webshop, klik hier www.kunsthaag.eu.