Geplaatst op Geef een reactie

Varieer met verschillende Jungle Wandmatten

Jungle-Wandmat-Kunststof

Bij de keuze om een mooie Junglewand te gaan maken in uw bedrijf hoeft u natuurlijk niet voor een kleur te kiezen maar u kunt ook een vrolijk geheel maken door te variëren met diverse jungle wandmatten. Op deze manier ontstaan er een wand met een diversiteit aan kleuren. Meer bedrijven zijn u voorgegaan en hebben onze Jungle Wandmat ontdekt.

In ons assortiment bieden wij deze kunststof wandmatten aan die u heel eenvoudig aan elkaar kunt klikken, de afmetingen zijn 50 x 50 cm of 1m2. Hieronder is een overzicht met beschrijving van de wandmatten in onze webshop.

Junglemat Kunsthaag Ecofall 50x50cm

Deze mat verkopen wij in een set van 4 matten en een afmeting van 1m2. In de ECOFALL zijn een paar tropische planten bevestigd en een paarse plant waardoor er een fleurig geheel kan ontstaan. Dit zijn zeer volle wandmatten waar niet doorheen gekeken kan worden. De matjes hebben dus een afmeting van 50x50cm.

Jungle-Wandmat-Kunsthaag-Redfall
Kunsthaag Jungle Wandmat Redfall 1m2

Junglemat Kunsthaag Greenfall 50x50cm

Deze mat is 50x50cm en wordt eveneens in een set van 4 matten verkocht met een totale afmeting van 1m2. In deze mat zijn eveneens een paar tropische planten bevestigd en kan mooi gecombineerd worden met de Junglemat ECOfall. De Greenfall heeft tevens een volle dekking en zorgt voor een fraai resultaat.

jungle-kunsthaag-50-50cm
Kunsthaag Wandmat junglestyle 50x50cm

Junglemat Purpleforest 1m2

Deze mat heeft een afmeting van 1m2 en zijn kleiner te maken naar 25x25cm of 50x50cm, met een tangetje is dit eenvoudig te doen. In deze prachtige volle mat zijn paarse bladeren verwerkt. Ophangen gaat eenvoudig aan spijkers in de muur en vastmaken met bundelbandjes. Deze wandmat is weer prima te combineren met de Greenfall of de Jungle Verde.

Wandmat-Jungle
Jungle wandmat 1m2

Junglemat Blanco 1m2

De wandmat Blanco is een mooie volle wandmat met een afmeting van 1m2. Deze wandmat bestaat uit 16 tegels van 25 cm x 25 cm. Ze zijn dus naar elk gewenst formaat te maken. Uw eigen tropische muur is eenvoudig te creëren met deze mat. Een volle dekking dus er is geen achtergrondscherm extra bij nodig.

Jungle-Wandmat-White
Junglemat Blanco

Waarom een Junglemat aanschaffen?

  • Snel resultaat
  • Duurzaam en voordelig
  • Sfeerverhogend
  • Fraai in de showroom, etalage, winkel
  • Ideaal voor Exposities, beursbekleding, bedrijfsdecoratie
  • Gebruiken als scheidingswand op kantoor
  • Ideaal voor Interieurdecoratie en buitengebruik

Meer foto’s en voorbeelden kunt u bekijken in onze webshop bij het artikel of voorgaande blogs te lezen.

De Wandmatten zijn in onze webshop te bestellen via Jungle Wandmat Kunsthaag. Mocht u nog vragen hebben mail ons dan via info@kunsthaag.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *