Wandmat-Jungle-Decoratie

Verticale tuin aan de wand, Fraaie decoratie

De verticale tuin is steeds vaker te zien en is trending, prachtige decoratie aan de wand in het interieur en in de tuin. Verticaal tuinieren kan iedereen en is zelf vrij eenvoudig aan te brengen aan het tuinhek, betonnen muur, balkon of aan de muur binnenshuis. De verticale tuin aan de wand is een ideale oplossing voor ruimtegebrek.

De Verticale groene wand met een Kunsthaag

Met een Kunsthaag is een mooie verticale groene wand te maken, bijvoorbeeld aan het tuinhek in stroken of in het geheel. Op het balkon staat het eveneens prachtig, want u wil toch ook een gezellige zithoek op het balkon? Zo wordt zelfs een kleine ruimte mooi omgetoverd tot een groen paradijs. Nu de meeste mensen niet op vakantie gaan en thuis meer vrije tijd doorbrengen wil je het wel mooi decoreren.

Fraai voor interieur aan de wand

Kunstgroen is steeds meer in het interieur te vinden en wordt door veel mensen ontdekt, hoe leuk staat een stukje kunsthaag binnenshuis aan de muur? Er is direct een verfrissend resultaat te zien en is een prachtig alternatief voor een schilderij. Het blijft het hele jaar door groen, en voor meer kleur is het leuk om te vullen met kunstbloemen en/of kunstplanten, zo is er weer een kleurrijk en vrolijk resultaat te behalen.

Geschikt voor Patio, Balkon, Serre en Dakterras

Het is voor kleine ruimtes zeer geschikt denk bijvoorbeeld aan de patio, een klein balkon, de serre of het dakterras. Het balkon is eveneens heel erg belangrijk want door plaatsing van een Kunsthaag is er meer privacy te zien, is tevens een winddoek en met een beetje creativiteit een mooie en gezellige zitplek van te maken.

Bij de galerij hieronder kunt u inspiratie opdoen wat voor mogelijkheden er zijn voor bijvoorbeeld het balkon, of de overkapping. Dit is met een Kunsthaag of met de Jungle Wandmat gemaakt.

gerelateerd