Verticale-Tuin-dubbele-zak

Verticale tuin en de mogelijkheden

Verticale tuin en de mogelijkheden die zeer uiteenlopen. Vervaardigd van hoogwaardig vilt waar kruiden, planten, bloemen in kunnen worden geplaatst. Op deze manier kan je je eigen moestuin maken. De verticale tuin is tegenwoordig helemaal trendy en op veel plekken te zien.

Iedereen heeft wel een stukje over om een Vertical tuin te maken. Met een beetje creativiteit moet dit zeker gaan lukken. Met een verticale tuin en de mogelijkheden zal je zeker verbaasd staan welke toepassingen hier mogelijk zijn.

Verticale tuin gebruiken als als Organizer

Deze verticale tuin is gebruikt als organizer in de auto voor de vakantie, echt ideaal voor bijvoorbeeld je kinderen. Die kunnen er van alles in opruimen. Dus wil je het netjes in de auto, camper of bus plaats dan eens deze verticale tuin van vilt. Zo blijft het leuk en opgeruimd.

Je eigen keuken kruiden

Verse kruiden om te bereiden tijdens het koken, lekker vers en een heerlijke aroma geeft dat. Kweek je eigen basilicum of oregano. Heerlijk door de pasta of een wokgerecht. Dit is uiteraard binnenshuis te kweken, het vilt neemt veel water op waardoor kans op lekkage vrij klein is.

Voor de kinderen is het eveneens heel erg interessant om te zien hoe kruiden groeien. Als kado is deze plantentas ook heel erg leuk.

Kunstbloemen en Kunstplanten in de verticale tuin

In de verticale tuin kunnen uiteraard tevens Kunstbloemen en kunstplanten worden gezet. Op deze manier is er geen onderhoud nodig en het staat ook nog eens gezellig. Het blijft langer goed en de setting is tevens te wijzigen.

Bovendien zal dit echt heel mooi staan in het interieur aan de wand en u zult echt zien dat er meteen een hele andere sfeer ontstaat en het frisser en gezelliger maakt. Bovendien hoeft u niet met aarde te rommelen.

Wil jij nou ook een verticale tuin bestellen? Onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen www.kunsthaag.eu

gerelateerd