verticale-tuin-wanddecoratie

Verticale tuin, fraai gevuld met kunstbloemen

Verticale tuin, fraai gevuld met kunstbloemen.Kan prima in het interieur opgehangen worden. Wist u dat? Nee, deze kan ook prima in het interieur gebruikt worden. Ze zijn eenvoudig op te hangen aan de wand met de voorgemonteerde lussen. Echt heel schattig als wanddecoratie.

Kunstbloemen op de thuiswerkplek

Voor uw thuiswerkplek is het een mooi geheel als deze verticale tuin aan de muur wordt opgehangen. Vervolgens simpel vullen met allerlei kunstplanten en kunstbloemen. U zult zien dat dit echt heel kleurrijk wordt. Daarnaast neemt het bovendien galm weg, tevens zorgt het voor een betere akoestiek.

Deze plantentassen zijn van goede kwaliteit vilt en is een stevige woolly pocket. Zoals het ook wel genoemd wordt. Een fraaie tas die het op andere plekken in huis zeer leuk doen. Denk bijvoorbeeld in de keuken, hobbykamer, toiletruimte, in de serre. Erg stijlvol in de omgeving.

Kruiden kweken in de verticale tuin

Kruiden kweken voor het gebruik van je eigen keukenkruiden is ideaal in deze verticale tuin. Bovendien is het zeer interessant voor kinderen om te zien hoe kruiden groeien. Makkelijke kruiden zijn Peterselie, Oregano en Basilicum en kan gewoon binnenshuis gekweekt worden. Zelf kruiden kweken is niet moeilijk.

In het buitenland in winkelcentra en restaurants is de verticale tuin is veel te zien. Waar ze vaak gevuld zijn met kunstbloemen en/of kunstplanten. Dineren wordt enorm gezellig en sfeervol op deze manier. Onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Een verticale tuin, fraai gevuld met kunstbloemen is de perfecte oplossing.

Kruiden-Kweken
Kruiden kweken

Als roomdivider is het ideaal en zorgt voor een inspirerende omgeving. Thuiswerken wordt veel gezelliger op deze manier. Het is immers belangrijk om een ontspannen sfeer te creëren?

Wilt u nu ook beginnen met de verticale tuin? Bekijk de mogelijkheden in onze webshop. Deze is 24/7 geopend om inspiratie op te doen voor uw eigen verticale wand www.kunsthaag.eu

gerelateerd