verticale-tuin-wanddecoratie

Verticale tuin, fraai gevuld met kunstbloemen

Verticale tuin, fraai gevuld met kunstbloemen. Kan prima in het interieur opgehangen worden. Wist u dat? Nee, deze kan ook prima aan de wand in het interieur gebruikt worden. Ze zijn eenvoudig op te hangen aan de wand met de voorgemonteerde lussen. Echt heel schattig als wanddecoratie.

Kunstbloemen op de thuiswerkplek

Voor uw thuiswerkplek is het een mooi geheel als deze verticale tuin aan de muur wordt opgehangen. Vervolgens simpel vullen met allerlei kunstplanten en kunstbloemen. U zult zien dat dit echt heel kleurrijk wordt. Daarnaast neemt het bovendien galm weg, tevens zorgt het voor een betere akoestiek.

Verder zijn deze plantentassen zijn van goede kwaliteit vilt en is een stevige woolly pocket. Zoals het ook wel genoemd wordt. Een fraaie tas die het op andere plekken in huis zeer leuk doet. Denk bijvoorbeeld in de keuken, hobbykamer, badruimte of in de serre. Erg stijlvol in de omgeving.

Kruiden kweken in de verticale tuin

Kruiden kweken voor het gebruik van je eigen keukenkruiden is ideaal in deze vilten tas. Bovendien is het zeer interessant voor kinderen om te zien hoe kruiden groeien. Makkelijke kruiden zijn Peterselie, Oregano en Basilicum en kan gewoon binnenshuis gekweekt worden. Zelf kruiden kweken is niet moeilijk.

Ook in het buitenland zie je ze veel in winkelcentra en restaurants. Waar ze vaak gevuld zijn met kunstbloemen en/of kunstplanten. Zo wordt dineren enorm gezellig en sfeervol.Verder onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Om die reden is een verticale tuin, fraai gevuld met kunstbloemen de perfecte oplossing.

Kruiden-Kweken
Kruiden kweken in de Verticale tuin

Daarnaast is het als roomdivider ideaal en zorgt voor een inspirerende omgeving. Een ander voordeel is dat het de akoestiek verbeterd. Nare bijgeluiden kan je weghalen, dus zorgt voor minder galm. Daardoor is Thuiswerken veel gezelliger en praktischer op deze manier. Het is immers belangrijk om een ontspannen sfeer te creƫren?

Wilt u nu ook beginnen met uw eigen tuin? Bekijk de mogelijkheden in onze webshop. Deze is 24/7 geopend om inspiratie op te doen voor uw eigen verticale wand www.kunsthaag.eu

gerelateerd