Verzendprocedure

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.


Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.  De verzendkosten zijn € 4,99 inclusief btw of anders afhankelijk van het gewicht en met u gecorrespondeerd. De verzendkosten staan altijd duidelijk aangegeven voordat u afrekent. Voor de eilanden geldt een toeslag. Neem voordat u besteld per mail contact met ons op over de hoogte van de toeslag.

U kunt eenvoudig zelf laten berekenen wat u aan verzendkosten betaald door het te bestellen artikel in het winkelmandje te plaatsen. Daarna kiest u “Bekijken” en krijgt u de keuze “Bereken verzendkosten”.


Levering verloopt via Packs of Wesseling. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Een tracktrace volgt in uw mailbox en daarmee kunt u uw pakket volgen.

Factuur

De factuur wordt altijd per mail verzonden, als u deze niet in uw mail terugziet dan is de factuur waarschijnlijk in de spambox belandt. Het is ook mogelijk om een pakket als cadeau te versturen want de factuur wordt niet in het pakket meegeleverd.