kunsthaag-tuin-voorjaar

Voorjaar, decoreer je interieur voor de warmte

Voorjaar, decoreer je interieur voordat het te warm is.Het mooie weer is in aantocht en dit is de ultieme aanleiding om met de tuin of het interieur te decoreren met een Kunsthaag. Dit is de ideale wanddecoratie en op deze manier ben je voorbereid om fris en vrolijk het voorjaar in te gaan zodat je in de zomer lekker rustig bij kunt komen.

Denk er eens aan om een Kunsthaag op te hangen aan het tuinhek. Of de witte muur bedekken met een stukje kunstgroen zodat je niet hoeft te verven of de muur te vervangen, je kan prima zelf de Kunsthaag bevestigen.

Het voordeel van de Kunsthaag of Verticale tuin is dat dit het hele jaar groen blijft en is zo goed als onderhoudsvrij. Tevens is het tegen alle weersinvloeden geschikt en heb je geen dure tuinman nodig om te installeren, bovendien kan je rustig een tijdje afwezig zijn zonder overwoekering en dat je moet gaan snoeien en sjouwen met tuinafval. KunsthaagEU is voor u DE Webshop voor wandmatten en kunsthagen.

Klusjes voor de voorjaarsvakantie

  • Begin nu alvast met het installeren van je kunsthaag
  • Bestel de kunsthaag in onze webshop zodat je die op tijd in huis hebt
  • Kijk eens naar je interieur, een zeer fleurige opvulling aan de wand of je thuiswerkplek
  • Straks lekker rustig in de tuin zitten zonder je druk te maken

Veranda of overkapping opfleuren in het voorjaar

Helemaal hip en trending de afgelopen tijd is de veranda of overkapping. Overal op social media zagen we mensen bezig prachtige exemplaren te maken van de mooiste overkappingen. En dat kan best wat vrolijker is ons opgevallen. Met toevoeging van een beetje groen creƫer je al een hele andere sfeer en je kunt er ook nog eens kunstbloemen in steken voor een nog vrolijker resultaat.

Maak van je veranda een junglesfeer, met een paar wandmatten is dit snel en eenvoudig op te hangen. Je wordt vanzelf helemaal zen tussen al dat mooie groen. Je hoeft daarna helemaal niets meer er aan te doen. Hiermee haal je echt een kwaliteits eyecatcher naar binnen.

Een groene thuiswerkplek of groene wand in je interieur

Ja, thuiswerken duurt nog wel een poosje en dan wil je er toch ook wel gezellig bij zitten? Hang een Jungle Wandmat op maak je eigen groene wand en dan heb je al snel een positieve vibe en werk je veel prettiger. Je moet het jezelf tenslotte makkelijk maken om zo positief mogelijk de dag door te komen.

In onze webshop zijn matten verkrijgbaar in de afmeting van 1m2 en rollen van 1×3 meter, ze zijn naar elk gewenst formaat te maken. Je eigen verticale tuin cq. groene wand in een handomdraai gepiept.

Neem een kijkje in de webshop en laat je inspireren. Bestellen kan gewoon vanuit je luie stoel en we hebben geen avondklok www.kunsthaag.eu

gerelateerd