Kunsthaag-Klimop-tuindecoratie

Vrolijke tuin met de Kunsthaag Klimop op rol

Vrolijke tuin met de Kunsthaag Klimop op rol. Als u in de winterperiode kijkt naar uw tuin en ziet u dat het tuinhek wel wat vrolijker mag. Maar hoe dan? Denk er bijvoorbeeld eens aan om de Kunsthaag Klimop op rol aan te schaffen, Simpel en eenvoudig te plaatsen en direct een fris resultaat. Ontdek vandaag nog het grote voordeel van de onderhoudsarme kunsthaag.

Een echte Klimop geeft veel onderhoud en zijn lastige klimmers, het hecht zich helemaal vast aan de gevel en klimt overal doorheen en weghalen is eveneens heel lastig zonder beschadigen aan de gevel.

Net als onze concullega‚Äôs hebben ook wij helaas te maken met de (te) hoge prijzen van containervervoer. Dit n.a.v. Covid-19. Hierdoor is het momenteel niet mogelijk dit product voor een normale prijs te leveren. Wij verwachten dat over een aantal maanden weer te kunnen bestellen en laten dat aan u weten via deze website.

Keuze voor een Kunsthaag Klimop

Om bovenstaande reden kiest u daarom voor de Kunsthaag Klimop en is een kunsthaag kopen een voordelige en duurzame oplossing, het hele jaar door heeft u een groene tuin en u heeft geen hovenier of tuinman nodig om te installeren, nee dit kunt u prima zelf doen. Niet meer snoeien, niet meer met tuinafval sjouwen en geen water meer geven. En meer privacy tussen u en de buren of diverse tuinspullen verdoezelen in de tuin, eveneens een gezellige zithoek maken.

De Kunsthaag fraai als wanddecoratie

Ja, de Kunsthaag is eveneens heel fraai en geschikt als wanddecoratie in uw interieur. Aan de muur is tegenwoordig steeds vaker te zien, een groene omgeving oogt rustig en zeer gezellig en is bovendien trending. De kunsthaag is op maat te maken, dus ook al wilt u een klein stuk bedekken, met een ijzertang of schaar is het eenvoudig in te korten.

Bijvoorbeeld zeer mooi in de hobbykamer, woonkamer of badkamer, het is weer eens wat anders en u zult er versteld van staan hoe mooi dit zal staan.

Dus heeft u een saai tuinhek of vervallen schuur, een betonnen muur of een nieuwbouwwoning? U wilt toch niet tegen zo’n kale saaie omgeving aankijken? Plak de Kunsthaag Klimop er tegen aan en zo hoeft u ook niet te wachten tot het groeit, direct resultaat. Alleen ophangen op spijkers met bundelbanden.

Kunsthaag Klimop voordelen

 • Direct resultaat
 • Eenvoudig zelf plaatsen
 • Geen tuinman of hovenier nodig
 • UV bestendig
 • NON-toxic
 • Geleverd op rol of tegels
 • Duurzame oplossing
 • Onderhoudsarm
 • Eenvoudig op maat maken
 • Fraai in de winkels, etalages, horeca en showrooms
 • Ideaal als interieurdecoratie als wandbekleding

KunsthaagEU verkoopt de Kunsthaag op rol met een afmeting van 1 meter hoog en 3 meter lang. Heeft u minder nodig dan is het met een maar met een ijzertang in te korten.  

Ontdek vandaag nog de voordelen van de Kunsthaag Klimop en bestel in de webshop van www.kunsthaag.eu.

gerelateerd