bloemen-pvc-wanddoek

Vrolijke wanddecoratie met de PVC Wanddoek

Vrolijke wanddecoratie met de PVC Wanddoek. Hiermee heb je binnen no time echt iets verrassend aan de wand. Als je decoratie zoekt voor je interieur of buiten dan is dit tuindoek de ideale oplossing. Dit doek heeft een afmeting van 2×2 meter of 1×2 meter, dus heb je meteen een groot gedeelte van de wand bedekt. Je hebt dit vast wel eens op televisie gezien of tegengekomen in Horeca.

Full Color en 510 grams

De kleuren die er op gedrukt worden zijn in Full color op deze manier ontstaan er heldere en frisse kleuren. Je zult van verbazing achteroverslaan van deze vrolijke wanddecoratie. Daarnaast verwacht je gewoon niet dat dit een positief effect heeft op je leefomgeving. Verder is het 510 grams materiaal wat inhoudt dat het gewoon lekker stevig is. Kwaliteit waar je nog lang plezier van zult hebben.

Pvc Wanddoek leuk in de veranda of aan het tuinhek

Als je een veranda hebt gebouwd dan kan deze mooi gedecoreerd worden door er een doek in te hangen. Of bijvoorbeeld aan het tuinhek zal dit niet misstaan. Als je straks weer lekker in de tuin kunt zitten dan zorgt dit voor een nog beter genot.

Kleurbestendig en Watervast

Omdat ze waterbestendig en kleurbestendig zijn kan je het wanddoek gewoon buiten laten hangen. Je hoeft niets meer te doen en is hierbij dan eveneens onderhoudsarm. Weg dus met die blinde muur, maak je leefomgeving tropisch met jungle afbeeldingen. Of een grappige afbeelding van Koe in Weiland.

Wanddoek-Koe-in-Weiland-pvc
Wanddoek Koe in Weiland, pvc, doek

Ophang ogen om de 30 centimeter

Lekker makkelijk ophangen omdat er om de 30 centimeter montage ogen zijn bevestigd. Dus het enige wat je nodig hebt is een schroef of spijker en met bundelbandjes ophangen. Dus vrolijke wanddecoratie moet zeker lukken hiermee.

Waarom kiezen voor dit wanddoek?

  • Kleurbestendig
  • Ophang ogen om de 30 centimeter
  • Jungle omgeving
  • Leuk in de overkapping
  • Zorgt voor sfeerbeleving
  • Waterbestendig
  • Wanddecoratie buitengebruik
  • Full Color
  • Stevig 510 grams materiaal

Als je enthousiast bent geworden en nu ook mee wilt doen aan deze trend bezoek voor inspiratie de webshop en bestel je pvc wanddoek.

Wanddoek-Beach-Palmtree-pvc
Wanddoek Beach Palmtree

gerelateerd