muurdecoratie-rome-jungle

Wandmat Rome kunsthaag, waan je je in junglesfeer

Kom in jungle sferen met deze fraaie kunsthaag jungle Rome wandmat. Hiermee waan je je echt in de jungle en wordt het ook nog eens ontzettend gezellig en sfeervol. Met deze volle wandmat, die onderhoudsvrij is, heb je geen omkijken meer naar.

Ben je op zoek naar een kunsthaag die je snel kunt monteren en waar je niets meer aan hoeft te doen? Zoek dan niet verder, want deze fraaie groene mat is het helemaal voor jou.

Een saaie wand op kantoor is snel bedekt met een paar van deze Rome kunsthagen. En omdat de mat een volle dekking heeft is de achtergrond niet zichtbaar en is er geen achtergrondscherm nodig.

Kan ik het zelf ophangen?

Het mooie van ons product is dat je dit helemaal zelf kunt ophangen. Je hoeft echt niet een hovenier te bellen, want dat is duur. En door zelf een spijker in de muur te boren bespaar je op die kosten. Bovendien is er ook geen onderhoudscontract, die je bij de meeste leveranciers wel hebt.

Een ideaal product als je geen groene vingers hebt maar wel een gat in de muur kunt boren. En er is ook nog meteen een prachtig resultaat te zien.

Eventueel vul je de mat met kunstbloemen voor een nog vrolijker resultaat.

Voor bedrijven ideaal

Veel bedrijven hebben al veel groen aangeschaft. Een kunsthaag in de kapsalon, in de etalage of een groene wand in de winkel. Grote kans dat je ons product wel eens bent tegengekomen. Bezoekers worden hier rustig van en het is een sfeerverhogende omgeving.

Voor bedrijven is het ideaal omdat er verder geen omkijk naar is. Er wordt dus tijdswinst en financieel bespaard.

Waarom kunsthaag aanschaffen?

  • Direct resultaat
  • Makkelijk zelf te doen
  • Geen omkijken meer naar
  • Gaat lang mee
  • Volle dekking

Genoeg reden dus om nu fraaie wanddecoratie te maken en genieten van de positiviteit die het meebrengt. Maak anderen jaloers en zorg voor een representatieve omgeving.

Ik heb wel belangstelling

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan? Via de link jungle rome vind je meer informatie, prijzen en bestellen.

gerelateerd